• Lorem ipsum

Bh Verlengstuk

BH verlengstukjes met 1, 2 of 3 haakjes, in verschillende breedtes en kleuren. Zo zit er zeker de juiste bij voor jou bh.

Toon:
Toon:

BH verlengstuk voor iedere bh

BH verlengstukjes ofwel BH tussenstukjes zijn ideaal om de omtrek van uw BH wat te vergroten. Zit de BH net wat te strak? Maar is de cup grootte en pasvorm van de BH verder goed? Dan is een BH verlengstuk de oplossing. Het tussenstukje is gemakkelijk tussen de haakjes van uw BH te plaatsen, en zorgt er zo voor dat uw BH niet meer zo strak zit.

U haakt het BH verlengstuk gewoon aan de bestaande haakjes van uw BH en u kunt zo de omvang van de BH verruimen met 5 – 8 cm.  Aan het BH verlengstuk zitten meerdere haakjes zodat u zelf kunt kiezen hoe strak de bh moet komen te zitten.

 

Makkelijk te gebruiken Bh tussenstukjes

De BH verlengstukjes zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en met verschillend aantal haakjes. Dit is afhankelijk of uw BH 1,2 of 3 haakjes heeft, zodat het BH verlengstukje perfect past tussen de bh. Ook zijn er verschillen tussen de hoogtes van de haakjes. Zorg dat uw dus altijd goed kijkt welk tussenstukje aansluit op uw Bh. Of meet het even op en vergelijk het met onderstaande afstanden. Bij BH tussenstukjes met 2 haakjes heb je de verschillende breedtes van 25 mm en 40 mm. De tussen afstand bij 25 mm is 0.5 cm. De afstand bij het tussenstukje van 40 mm is 1.50 cm. Bestel uw BH verlengstuk vandaag nog bij Sliponline voor 17:00 dan sturen wij deze meteen naar u toe.