Volg ons op social media:

Biologische katoen

Biologisch katoenen ondergoed voor een goede pasvorm, bestel direct


Biologisch katoen voor een goede pasvorm. Een comfortabele stof die evoor zorgt dat het ondergoed mooi past en comfortabel zit. Bestel direct op Sliponline.nl

4 producten
Sorteren op:

Biologisch katoenen ondergoed

Zoek je biologisch katoenen ondergoed? Dan heeft Sliponline een aantal zeer mooie en goede opties biologisch katoenen slips en hemdjes voor jou. Het grote voordeel van Biologisch katoenen ondergoed is dat het allemaal geplukt en gegroeid is zonder pesticides. Hierdoor is het niet schadelijk voor het milieu. En hierdoor is het heel huidvriendelijk, want het is echt alleen katoen wat je op de huid draagt. Al het ondergoed van Nina von C is gemaakt zonder schadelijke kleurstoffen en chemicaliën.

 

Biologisch katoenen slips en hemden

Wij verkopen van Biologisch katoenen ondergoed vooral het merk Nina Von C, dit is een zeer goed merk biologisch ondergoed. Met kwalitatief hele mooie en vooral goed biologisch ondergoed wat lang mee gaat. Ze hebben Biologisch katoenen slips en hemden met een leuk kantje en een dubbel katoenen kruisje. Dit Biologisch katoenen ondergoed van Nina von C is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Het Biologisch katoenen ondergoed kan gewoon gewassen worden op 60 graden, en in de droger gedaan worden. De biologisch slips en hemden kunnen normaal gestreken worden.

Zoekt u een andere stof als katoen wat ook milieuvriendelijk is? Dan kun je ook kiezen voor modal dames ondergoed, dit is een mooi en vaak minder duur alternatief van Biologisch katoenen ondergoed.

 

Onze nieuwe producten