Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed
Volg ons op social media:
U bent hier:

Body

Uw figuur goed laten uitkomen? Bestel uw body gemakkelijk en snel via de webshop van Sliponline. Deze (correctie) body’s voor dames dragen bij aan een perfecte uitstraling van u en uw kleding. Het dragen van een goed en comfortabel zittend damesondergoed levert een direct mooier figuur op. In dames body’s heb je verschillende modellen en kwaliteiten. En Sliponline verkoopt hier een mooi assortiment van. Bekijk de mogelijkheden online en bestel uw favoriet.

6 producten
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Bodysuit

Het voordeel van dames body’s is dat je geen naden of randjes hebt die aftekenen. De body is uit één geheel gemaakt, hierdoor houdt het uw rug ook lekker warm. De meeste body’s zijn van een microfiber kwaliteit; dit is zeer rekbaar materiaal en zit daardoor heel fijn aangesloten. Doordat de lengte bij een body ook heel belangrijk is, is het microfiber materiaal bij body’s heel fijn doordat het zo gemakkelijk mee rekt. De lengte van een body is heel belangrijk, want deze moet natuurlijk perfect aangesloten zijn. Daarom hebben zijn de dames body’s van een microfiber kwaliteit, dit rekt goed mee.

Lingerie Body

In ons assortiment vindt u ook body’s van elastische katoen. Het voordeel van dit materiaal is dat het beter vocht opneemt. Doordat het elastische katoen is rekt het ook goed mee. Alleen natuurlijk iets minder dan een microfiber dames body. In body’s zijn er verschillende modellen, het zogenaamd hemd model, zonder mouwen, de stringbody met korte mouwen, een shirt body en de dames body’s met lange mouwen. Deze hebben een sluiting tussen de benen met haakjes. De dames body’s hebben allemaal omgezoomde randjes langs de halslijn, langs de beenopening en bij de mouwen.

Correctie body

Het hemd model body heeft licht voorgevormde cups waardoor deze mooi aansluit. De body’s zijn allemaal in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Ook is er nog een correctie body. Dit is een model met verstelbare spaghetti bandjes en licht voorgevormde cups zodat de borsten niet platgedrukt worden. De buik wordt hierin goed gecorrigeerd en doordat het een geheel is er geen sprake van vetrolletjes die er weer boven of onderuit komen. Wilt u direct een bodysuit kopen? Plaats uw bestelling dan snel online en wij zorgen ervoor dat u uw body binnen enkele dagen thuis ontvangt.