Volg ons op social media:
U bent hier:

Body

Body's gemakkelijk en direct te bestellen op Sliponline.nl

Bestel hier uw ondermode gemakkelijk en direct op sliponline.nl. Deze (correctie) body's dragen bij aan een perfecte uitstraling van u en uw kleding. Het dragen van een goed en comfortabel zittend ondergoed levert een direct mooier figuur op. Koop direct!

5 producten
Sorteren op:

Dames body’s online kopen

In dames body’s heb je verschillende modellen en kwaliteiten. En Sliponline verkoopt hier een mooi assortiment van.

Body Suit

Het voordeel van dames body’s is dat je geen naden of randjes hebt die aftekenen. De body is uit een geheel gemaakt, hierdoor houdt het je rug ook lekker warm. De meeste body’s zijn van een microfiber kwaliteit, dit is zeer rekbaar materiaal en zit daardoor heel fijn aangesloten. Doordat de lengte bij een body ook heel belangrijk is, is het microfiber materiaal bij body’s ook heel fijn doordat het zo gemakkelijk mee rekt. De lengte van een body is heel belangrijk, want deze moet natuurlijk perfect aangesloten zijn. Daarom hebben zijn de dames body’s van een microfiber kwaliteit, dit rekt goed mee.

Lingerie Body

Ook heb je body’s van elastische katoen. Het voordeel van dit materiaal is dat het beter vocht opneemt. En doordat het elastische katoen is rekt het ook goed mee. Alleen natuurlijk iets minder als een microfiber dmes body. In body’s heb je verschillende modellen, het zogenaamd hemd model, zonder mouwen. de stringbody met korte mouwen en de dames body’s met lange mouwen. deze hebben een sluiting tussen de benen met haakjes. De dames body’s hebben allemaal omgezoomde randjes langs de halslijn, langs de beenopening en bij de mouwen.

Correctie body

Het hemd model body heeft licht voorgevormde cups waardoor dit mooi aansluit. De body’s  zijn allemaal in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Ook heb je nog een correctie body. Dit is een model met verstelbare spaghetti bandjes en licht voorgevormde cups zodat de borsten niet platgedrukt worden. De buik wordt hierin goed gecorrigeerd en doordat het een geheel is heb je geen last van vetrolletjes die er weer boven of onderuit komen.

Onze nieuwe producten