Volg ons op social media:
U bent hier:

Onderrok

Onderrok direct te bestellen bij Sliponline

Een mooie onderrok of onderjurk zorgt voor prettig draagcomfort onder uw rok, jurk of T-shirt. Mooi en soepel vallend, glad en antistatisch. Te bestellen in de kleuren wit, zwart en ecru. Direct leverbaar via webwinkel Sliponline

7 producten
Sorteren op:

Onderrok bestellen

 

Sliponline heeft een paar mooie onderrokjes van J&C en Avet. Deze zijn zeer geschikt voor onder je strakke  kleding of rokje, en tekenen niet af. De onderrokken van J&C en Avet zijn van een microfiber kwaliteit zodat ze zeer veel mee rekken en je makkelijk kunt bewegen.

Jupon kopen

Kijk altijd eerst welke lengte jupon/ onderrok u moet hebben, deze zijn er in de lengtes 50 en 65 CM. Een mooie en goede onderrok is onmisbaar in je gaderobe, zoek de juiste kleuren uit. Zodat je onderrok bij elke outfit past. De huid kleurige onderrok is het meest universeel, en deze kleur valt ook veruit het minste op onder je strakke kleding.

 

Onder jurk Online

Ook bij de onderjurkjes heeft Sliponline een aantal mooie producten van Avet en Nina Von C. De onderjurkjes van Avet zijn gemaakt van een mooie en gladde microfiber kwaliteit. Wat heerlijk zacht op de huid draagt. De onderjurkjes van Avet met spaghetti bandjes vallen iets korter als het onderjurkje met brede bandjes. Ook hierbij is het belangrijk dat je de juiste kleur onderjurk uitkiest die niet doorschijnt onder uw jurkjes. Huidkleur is meestal de beste kleur hiervoor. Het Nina von C onderjurkje is gemaakt van Viscose, dit is een houtvezel die heerlijk zacht draag en goed vocht opneemt.

Onze nieuwe producten