Volg ons op social media:
U bent hier:

Schorten

Schorten, mouwloos of halter, direct leverbaar bij webwinkel Sliponline

Sliponline levert schorten voorzien van vrolijke kleurrijke prints in haltermodel (één maat), jasschorten (wit en gekleurd) en de typische ma Flodder schorten. De schorten zijn verkrijgbaar in de maten M tot en met extra Large. De mooie kleurrijke mouwloze kinderschorten zijn te bestellen in de maat XS

18 producten
Sorteren op:

 Schorten Online bestellen

Sliponline heeft een mooi assortiment van Jasschorten, halterschorten, keukenschorten en sloven. Ben je op zoek naar een mooie schort? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij bieden je een mooie collectie schorten aan van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Ma flodder jasschorten, jasschorten

We hebben de klassieke jasschort met knoopsluiting in uni wit en in diverse gekleurde dessins. Dit is een jasschort van een goede stevige kwaliteit die nog steeds gedragen wordt als functionele jasschort om de kleren schoon te houden, maar de jasschort wordt nu steeds meer gebruikt voor thema feesten: bijvoorbeeld als Ma Flodder jasschort of als jasschort voor toilet juffrouw. De schorten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren dessins en in de maten XS tot en met XXL. Deze Ma flodder jasschorten worden met carnaval dus ook heel veel  gedragen.

 

Keukenschorten, BBQ schorten, Sloven en meer

Ook de halterschorten zijn van een mooie en goede kwaliteit die goed en gemakkelijk te wassen zijn. Ze zijn daardoor ideaal in de keuken om de kleren vrij te houden van spet- en vetvlekken. De schortjes zijn ruim van formaat met een vaste halterband en een grote zak op de voorkant. De schorten zijn verkrijgbaar in diverse leuke dessins en in diverse effe kleuren schorten. Ook voor heren hebben we deze schorten in een iets grotere maat en dikkere kwaliteit.

In de keukenschorten hebben de ook diverse andere modellen, schorten in verschillende lengtes en BBQ schorten, deze zijn langer van model en hebben voor de veiligheid geen zak op de voorkant.

Zoek je voor het bedienen in jou restaurant Sloven? Dan heeft Sliponline een heel mooi assortiment aan sloven speciaal voor het bedienen. Deze zijn er in een korte of lange sloven. En in heel veel kleuren verkrijgbaar, zoekt u een andere kleur sloof die niet op de site staat? Neem dan even contact met ons op,  en wij helpen jou zeker verder.

Onze nieuwe producten