Nachthemden & Pyjama's Sale: Tot 70% korting
Volg ons op social media:
U bent hier:

Online merkkleding van Entex bestellen

Entex dames & heren ondergoed

Dames taille slips en Entex heren en tanga slips.

7 producten
Sorteer op:

Specialist in Entex ondergoed

Entex maakt al jaren comfortabel en goed ondergoed voor een betaalbare prijs. Hierbij kun je denken aan heren slips en heren tanga slips, maar ook dames slips en meisjes pyjama’s. Entex ondergoed is al 40 jaar een vertrouwd merk in onze collectie, en de kwaliteit is in al die jaren gewoon goed geweest. Waarbij de prijs / kwaliteit verhouding van het Entex ondergoed zeer goed is.

 

Entex dames slips

Een van de van de toppers bij Entex zijn toch wel hun dames taille slips. Dit is een fijne elastisch katoenen dames taille slip met tunnel elastiek en zonder zijnaden. Het voordeel van deze tunnel elastiek is dat u ze gewoon zelf kunt vervangen wanneer deze niet meer goed zou zijn. En afgewerkt met een elastisch randje zodat deze goed op zijn plek blijft zitten. Ook hierbij komt de goeie prijs / kwaliteit verhouding van het Entex ondergoed weer terug. Want deze Entex dames slip kost maar 2,95.

 

Entex heren slips / tanga heren slips

Comfortabele normale heren slips zijn tegenwoordig wat lastiger te vinden, hierbij heeft Entex 2 goede variaties. Een normale heren slip met een elastische band die gewoon fijn zit en ook weer niet te duur is. De andere Entex tanga slips is een hoger opgesneden heren slip met een elastische band, deze tanga slips zijn tegenwoordig moeilijk aan te komen. Maar gelukkig maakt Entex de heren tanga slips nog steeds zodat wij voor jou een mooi en divers assortiment aan kunnen blijven bieden. Bestel vandaag je Entex ondergoed voor 17:00 nog bij Sliponline dan sturen wij het meteen naar jouw toe.