Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed
Volg ons op social media:

Extra lange T-shirts & hemden

Ook vaak last van T-shirts of hemden die te kort zijn en uit je broek schieten wanneer je beweegt?

Onze T-shirts en hemden zijn 5CM langer als normaal, dus nooit meer eentje die uit je broek schiet.

Kies dan voor een van onze extra lange heren T-shirst of hemden, deze zijn extra lang zodat ze altijd netjes blijven zitten.

En deze zijn nog betaalbaar ook!

11 producten
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11

Lange T-shirts & hemden

Nederlanders zijn het langste volk ter wereld, en dit brengt natuurlijk de nodige voordelen maar ook problemen met zich mee. Hemden en shirts die niet in je broek blijven zitten als je een keer krom gaat. Of dat ene t shirt wat wel lang genoeg is maar dan weer veel te wijd? En met een hemd of shirt terug in je broek stoppen wil je natuurlijk niet de hele dag bezig zijn, vooral niet wanneer je druk bezig bent met je werk of andere activiteiten. Daarom zijn er tegenwoordig de extra lange T-shirts en hemden die hiervoor ideaal zijn, alleen de meeste merken zijn extreem duur geprijsd wat helemaal niet nodig is. Hierin hebben wij het betaalbare merk Beeren: Dit zijn extra lange heren T-shirts & hemden die van een goede katoenen kwaliteit zijn.

 

Extra lange singlets en T-shirts voor mannen

Deze lange Beeren t shirts en singlets zijn van een normale pasvorm maar dan een extra 5 CM langer, ze zijn niet breder of groter maar alleen een stukje langer. En de extra 5Cm van deze lange t shirts of singlets is net het stukje wat je nodig hebt zodat ze netjes in je broek blijven zitten. Maar dit allemaal voor een betaalbare prijs!

Onze hemden beginnen al bij €5,50 de mouwloze shirts vanaf €7,75 en de T-shirts vanaf €7,95. Zo hoef jij je niet meer druk te maken of je T-shirt of onderhemd.

 

Lang ondergoed van een top kwaliteit

Beeren maakt al tientallen jaren goed ondergoed, en ook met dit lange ondergoed hebben ze weer een goede en comfortabele serie neergezet. Dit is allemaal gemaakt van een 100% katoenen kwaliteit die netjes en strak aansluit, en ben je niet tevreden over de kwaliteit? Of is het hemd of shirt toch niet lang genoeg? Dan kan het altijd geretourneerd of geruild worden, hier heb je zelfs 60 dagen de tijd voor bij ons. Zo zeker zijn wij van onze producten die we verkopen. Bestel je extra lange shirts of hemden nog voor 17:00 dan sturen wij deze meteen naar jou toe, zo kan jij snel genieten van je betaalbare & lange ondergoed.