Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed
Volg ons op social media:
U bent hier:

Online merkkleding van Gino-santi bestellen

Ginosanti wijde heren boxershorts

3 producten
Sorteer op:

Gino Santi wijde boxershorts

Het originele merk Gino Santi bestaat eigenlijk niet meer maar dit is overgenomen door het merk suaque. En deze maken nu exact dezelfde Gino santi boxershorts zoals u ze van vroeger gewend bent. Een lekker wijde heren boxershort. Als u niet van de tegenwoordig vooral strakke heren boxershorts houdt is dit een ideale oplossing. Ze zitten lekker comfortabel en hebben een relaxte fit.

Hiernaast heb je de normale heren slips van Ginosanti in een 3 pak verkapt. Dit is een normale heren slip voor een betaalbare prijs. Gemaakt van de 100% katoenen kwaliteit die heel fijn is bij het merk Gino Santi en waardoor de fijn zitten.

 

Gino Santi shorts vind je bij Sliponline

Toch willen veel mensen deze wijde shorts nog. Als slaap boxer zijn deze gino santi shorts ook nog populair. Als u s’ nachts niks straks aan wilt maar een pyjama is weer te warm, dan is deze Gino santi boxer daar zeker geschikt voor. Een fijne 100% katoenen boxer die gemaakt is van een sterke en comfortabele kwaliteit. En deze boxer heeft een voorsluiting / gulp wat ook makkelijk kan zijn. Door de wijde pasvorm en tunnel elastiek is de Gino Santi boxer makkelijk uit en aan te trekken en knelt hij zeker niet. Bestel uw wijde Gino santi heren boxer vandaag nog bij Sliponline voor 17:00, dan kunnen wij deze meteen naar u opsturen.