Volg ons op social media:
U bent hier:

Sokken

Sokken

Sliponline heeft een leuke collectie heren sokken in  verschillende modellen, uni en werk sokken, van een heerlijk zachte en stevige kwaliteit

19 producten
Sorteren op:

Heren sokken kopen bij Sliponline

Sliponline heeft een mooi assortiment van een goede kwaliteit heren sokken, met onder andere de merken stapp sokken en Marcmarcs sokken. Heeft u advies of hulp nodig over de heren sokken, neem dan zeker contact met ons op.

 

Mannen sokken

De normale heren sok, dit is natuurlijk de meest gedragen heren sok. Hiervoor moet je op een aantal punten letten. Natuurlijk begint het met de kwaliteit. Hoe mooier de kwaliteit katoen van een heren sok, hoe beter de sok zit en draagt. Onze favoriet voor een normale mannen sok is de Marcmarcs heren katoenen sok. Deze is er ook in verschillende kleuren zodat de heren sokken altijd bij je outfit passen. Een ander belangrijk punt hierbij is dat het een hand gekettelde teennaad in zit, hierdoor heeft u geen last van de teennaden bij uw heren sokken. Basset heeft hier ook een mooi en goedkoper alternatief van.

 

Werk sokken

Elke werkende man heeft toch een paar goede en vooral sterke werk sokken nodig in zijn werkschoenen. Probeer er bij deze heren sokken op te letten dat ze van een stevige kwaliteit zijn, een verstevigde hak en teen hebben en dat ze een stevige zool of badstofzool hebben. Hiervoor zijn de Stapp heren worker werk sokken perfect. Maar Stapp heeft nog een paar zeer goede alternatieven die u op onze site vind.

 

Korte sneaker sokken

Perfect voor in uw lage schoenen of sneakers zijn de sneaker heren sokjes. Hierdoor vallen ze niet op en de extra lage komen niet eens boven uw schoenen uit. Ook hierbij heeft Marcmarcs weer een paar hele comfortabele heren sneaker sokken. Zoekt u de extra lage variant, dit zijn de marcmarcs invisible sneaker sokjes.

Onze nieuwe producten