Volg ons op social media:
U bent hier:

T-Shirts

T-shirts voor heren, met V-hals, aansluitend, maat S tot 4 keer XL

   

De perfecte T-shirts voor mannen beschikken allen over een uitstekende pasvorm en voelen heerlijk comfortabel aan. Bestel nu de trendy T-shirts met V-hals of ronde hals en zonder zijnaden van o.a. het merk Beeren

23 producten
Sorteren op:
140|https://www.sliponline.nl/image/cache/catalog/A%20sliponline/heren/T-shirts/beeren/beeren_heren_mouwloos_shirt_v-hals_zwart-210x168.jpeg€142|https://www.sliponline.nl/image/cache/catalog/A%20sliponline/heren/T-shirts/beeren/beeren_heren_mouwloos_shirt_ronde_hals_wit-210x168.jpeg€121|https://www.sliponline.nl/image/cache/catalog/heren/t-shirts/IMG_6357-210x168.JPG€

Heren T-shirts voor jou

In heren T-shirts heb je veel verschillende modellen en kwaliteit, en Sliponline heeft hier een heel mooi en divers assortiment van. Je zult eerst uit de verschillende kwaliteiten moeten kiezen die er zijn in de heren T-shirts. Kies daar jou heren t-shirt uit, of vraag  ons om advies. Zo krijg jij een mooie serie heren T-shirts die bij ieder item in jou garderobe passen. Zodat jij kan blijven combineren, want een mooi mannen T-shirt past overal bij! Ook al is het winter of zomer.

 

Katoenen heren T-shirts

Het meest gedragen is en blijft voorlopig het katoenen mannen T-shirt, katoen neemt goed vocht op en het draagt comfortabel. Het andere voordeel, katoen is niet duur. Hierbij is het Beeren T-shirt zeer geschikt, je kunt hierbij kiezen uit een ronde hals of V-hals. Dit heren T-shirt is ook zeer geschikt voor onder een overhemd of trui. Ben je iets langer? Of heb je er vaak last van dat je T-shirt uit je broek schiet? Dan heeft Beeren van het katoenen heren T-shirt ook een extra lange versie. Dit heren T-shirt is 5 cm langer waardoor het zeker lang genoeg is.

 

Bamboe mannen T-shirts

Een nieuw materiaal wat een stuk populairder begint te worden is Bamboe, dit is ook zeer geschikt als een heren T-shirt. Bamboe is een hele mooie en zware stof dat ook goed vocht opneemt. En het is een heel stuk milieuvriendelijker als katoen, hiernaast is het ook hypo allergeen en antibacterieel. Het nadeel van Bamboe T-shirts is dat het duurder is als katoen. Sliponline heeft het Boru bamboo heren T-shirt wat zeer goed en comfortabel is.

 

Grote maten mannen T-shirts

Heeft een wat grote maat T-shirt nodig? Dan kan Sliponline jou zeker helpen. De katoenen Beeren T-shirts zijn er tot en met de maat 4XL in het zwart en wit. En een op grotere maten gespecialiseerd merk is GCM, hier verkopen we zeer sterke en goede heren T-shirts van. Deze gaan tot en met de maat 6XL en zijn van 100% katoen. De afmetingen staan ook allemaal in de beschrijving van het GCM heren T-shirt, zo kun je kijken welke maat geschikt is.

Onze nieuwe producten