• Lorem ipsum

Saint basics ondergoed

€20,99€9,99
op voorraad
95% Tencel 5% Elasthan, mooie kwaliteit Tencel heren boxer van Saint Basics Lees meer
al 150.000+ klanten gingen je voor
Arrow

Saint basics ondergoed

Iedereen verdient goed en eerlijk ondergoed. Daarom hebben we hier bij Sliponline superzacht basics ondergoed van natuurlijke stoffen zoals eucalyptus en Bio-katoen. Allemaal met Mooie pasvorm, anti-geur en geen schurende labels. 

Ons Saint Basics ondergoed is Zo’n 95% milieuvriendelijker dan gewone producten. En 100% vrij van pesticiden / bestrijdingsmiddelen,  kinderarbeid en oneerlijke handel. Ook de katoen plantage werkers krijgen eerlijke prijzen. Wij geloven dat het Top ondergoed is wat jij graag en fijn vindt dragen. Geen goed gevoel over onze Saints basics ondergoed? Dan je geld terug!

Samen maken we wereld een beetje mooier, eerlijker en je werkt nog mee aan het milieu ook.

Saint Basics Biologisch en Duurzaam ondergoed

Het ondergoed van Saint Basics is 100%  Biologisch & Duurzaam. Allemaal gemaakt van een Top kwaliteit, dus de prijs dubbel en dwars waard vinden wij. Daarom is dit ondergoed geschikt voor iedere huid type en krijg je geen last van allergieën. Met Saint Basics zit je 100% zeker goed als je eerlijk en milieuvriendelijk ondergoed wilt.

 

GOTS Certificeert ondergoed

Om er zeker van te zijn dat het ook waar is wat we hier zeggen heeft Saint Basics ook een aantal certificaties zoals het GOTS certificaat: Dit staat voor een strenge standaard van Milieu, veiligheid arbeid en gezondheid over het hele productieproces. ]

Hiernaast heeft Saint Basics OKOE-TEX certificaat zodat je zer zeker van bent dat er geen gifstoffen in het materiaal of op je huid zitten. En bij Rank A Brand worden ze al 7 jaar op rij gekozen tot nummer 1 van de duurzame merken gekozen.

Veelgestelde vragen