Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed
Volg ons op social media:
U bent hier:

Online merkkleding van Nina von C bestellen


Dit is een luxe merk uit Duitsland met organische handgeplukte katoen, zonder bestrijdingsmidelen.
Ook met leuke onderjurkjes & normaal katoenen ondergoed & modal ondergoed.
28 producten
Sorteer op:

Nina von C dames ondergoed

Nina Von C is een mooi en goed merk dames ondergoed, perfect voor de vrouw die milieubewust is. Nina Von C heeft namelijk een groot en goed assortiment biologisch katoenen ondergoed. Dit is hand geplukt en niet bewerkte katoen, combineer dit met goede kwaliteit en hoog draagcomfort. En je hebt heel goed en duurzaam ondergoed. Daar staat Nina von C ook bekend om. Maar dit is niet het enigste wat Nina von C verkoopt, ook hebben ze een aantal andere mooie materialen die gebruikt worden. Zoals Modal. Dit is een houtvezel wat altijd lekker zacht en glad aanvoelt. Modal valt heel mooi om het lichaam heen, en modal is van een houtvezel gemaakt. Waardoor het goed vocht opneemt maar ook duurzaam is.

 

Nina von C slip, hipster, hemdjes en meer

De collectie van Nina von C ondergoed breidt regelmatig uit met nieuwe slips, hipsters hemdjes en ander ondergoed. Zo hebben wij voor iedere milieu bewuste vrouw het juiste ondergoed. Maar u kunt Nina Von C natuurlijk ook om het draagcomfort kiezen, want dat is zeer goed. De slips hebben ook een dubbel katoenen kruisje, en een aantal leuke varianten met een mooie kant.

 
Nina von C verkoopadres

Sliponline is het verkoop adres van Nina von C ondergoed, en wij hebben een mooi en gevarieerd assortiment Nina von C dames ondergoed. Bestel uw slips, hemdjes, hipsters of ander biologisch dames ondergoed vandaag voor 17:00 dan sturen wij het meteen naar u toe.