Volg ons op social media:
U bent hier:

Over Sliponline

Sliponline.nl is een webwinkel gericht op dames-, heren- en kinderondergoed en nachtkleding. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed en kleding, wat wij constant blijven uitbreiden met nieuwe artikelen.

Betrouwbaar, al 35 jaar

Sliponline is gestart met de verkoop van ondergoed en nachtkleding op diversen markten in Noord-Brabant en Limburg. Sliponline is een echt familiebedrijf, gestart in 1978, wat van vader tot zoon is over gegaan. Het bedrijf bleef steeds verder door groeien en ook het assortiment werd steeds verder uitgebreid. In 2007 hebben wij Sliponline.nl opgericht, en op dit moment staan er al ruim 1000 producten op de webwinkel. De familietraditie wordt verder voortgezet, met de versterking van onze zoon.

Goede service en makkelijk te bereiken

Binnen ons bedrijf heeft goede service en het liefst persoonlijke contact de hoogste prioriteit. Dit horen wij dan ook vaak terug. Bekijk voor meningen en beoordelingen van andere klanten over onze webwinkel op https://kiyoh.nl/sliponline_nl/ .Heeft u een vraag bekijk dan eens onze ‘meest gestelde vragen’ pagina, voor een verzameling van de meest voorkomende vragen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch en per e-mail te bereiken, kijk voor onze contact gegevens op de ‘contact’ pagina.


Onze nieuwe producten