Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed
Volg ons op social media:
U bent hier:

Stapp werksokken

Stapp werksokken gemakkelijk online te bestellen en direct leverbaar, bij Sliponline

Sliponline heeft een leuke collectie stapp werksokken in verschillende modellen, van een heerlijk zachte en stevige kwaliteit. Sliponline levert kwaliteitssokken tegen een betaalbare prijs met de beste service. Bestel u stapp werksokken dan ook direct hier op Sliponline.nl. Stapp heeft een mooie collectie werk sokken die garant staan voor kwaliteit. Deze werk sokken van Stapp worden al lang verkocht en hier krijgen we altijd goed reacties op. Een van de sterke punten van deze werk sokken is dat ze dik zijn en heel sterk, door deze dikke kwaliteit gaan ze lang mee en zitten ze lekker comfortabel in uw schoenen.

6 producten
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Stevige en sterke Stapp werk sokken

Een werk sok is belangrijk voor ieder persoon die regelmatig werkschoenen draagt. Deze moet lekker dik en stevig zijn zodat de werksokken niet irriteren in je schoenen. Doordat de werkschoenen zelf vaak ook stug en sterk zijn heb je werksokken nodig die daar bij passen. En daarbij sluiten de Stapp werksokken perfect aan. De meest verkochte hierbij zijn de Stapp worker werk sokken. Deze hebben een fijne badstofzool die comfortabel is zodat jij fijn en lang kan staan als het nodig is. En ze hebben een extra versteviging op de hak en tenen zodat ze extra lang meegaan, want dat is toch wel iets waar deze sokken bekend om staan. De duurzaamheid van Stapp werksokken is heel belangrijk, en ze gaan ook zeker heel lang mee.

 

Stapp All-round, Quarter, Norwegian en Coolmax werksokken

Er zijn nog een aantal meer varianten, voor de lagere werkschoenen zijn de Quarter werksokken ideaal die nu ook een nieuwe coolmax techniek hebben. Hierdoor blijven je voeten droger en wordt het vocht beter afgevoerd. Deze sokken zijn ook wat lager zodat ze niet hoog boven je werkschoenen uitkomen. Zoek je echte dikke en warme werksokken? Dan zijn de Norwegian stapp sokken ideaal, deze zijn extra warm door de wolle kwaliteit. En voor de wat warmere dagen of als u gewoon een iets dunnere werk sok wilt zijn er de volgende sokken. De All-round werk sokken en de Stapp Boston coolmax sokken, dit zijn wat dunnere Stapp sokken maar nog steeds sterk en comfortabel.

Heeft u nog een vraag over onze sokken of werk sokken? Wij helpen u graag. Bestel je sokken vandaag voor 17:00 bij Sliponline dan heeft u ze de volgende werkdag nog in huis.