Laden...
  • Lorem ipsum

5 ondergoed frustraties & hoe je ze oplost..

20 Aug 2022
door Melanie

Van te strak ondergoed tot doorschijnend ondergoed: welke frustraties je ook hebt, ze zijn hoe dan ook verschrikkelijk irritant. En onnodig trouwens, want er bestaat genoeg fijn en onzichtbaar ondergoed. Tips nodig? Met deze oplossingen is een zorgeloos onderbroeken leven dichterbij dan je denkt en kun jij je focussen op de leukere dingen in het leven.

1. geen onzichtbaar ondergoed

Onzichtbaar ondergoed laat geen lijnen achter onder een pantalon, skinny jeans of in het geval van de dames, onder een strak rokje. Want zeg eerlijk, hoe zonde is het als een stel dikke stiksels de aandacht weghaalt van je mooie bilpartij? Om je mooi en zelfverzekerd te voelen kun je wel wat onzichtbare onderbroek tips gebruiken. Ga voor naadloos ondergoed! Sloggi heeft bijvoorbeeld heel veel onzichtbaar ondergoed, want dankzij de speciale laser-cut techniek zijn de naden hartstikke plat en heb je ondergoed dat niet aftekent.

2. ondergoed dat niet doorschijnt

Als je eenmaal een onderbroek met platte naden hebt, moet je nog op zoek naar ondergoed dat niet doorschijnt. Alhoewel, een doorschijnende boxershort is vast niet het echte probleem, maar als je onderbroek door je broek heen schijnt, wordt het wél een probleem. Een veelgemaakte fout is wit ondergoed onder een witte broek dragen, want als je niet wilt dat iedereen de kleur van je ondergoed ziet, moet je gaan voor een huidskleur. Rood bij een blanke huid of zwart bij een donkere huid helpt ook voor wie zoekt naar ondergoed dat je niet ziet.

3. geen ademend ondergoed

Van frustraties over boxers die niet goed zitten, gaan we over op boxers die niet goed voelen. Een zwetende, klamme boxer is niet wat je wilt en al helemaal niet bij warm vakantieweer. Wat je wel wilt, is ademend ondergoed dat niet zweet en dan het liefst van natuurlijke materialen als 100% katoen, stretchkatoen of bamboe. Bij een ademende onderbroek komt ook nog het extra voordeeltje dat deze stoffen beter zijn voor de hele boel daar beneden.

4. te strak ondergoed

Ook niet best voor alles daar beneden is een te kleine onderbroek. En zeg nu eerlijk: als de boel ontzettend schuurt en afknelt, is dat niet bepaald prettig, want je wilt gewoon fijn ondergoed dat niet schuurt. Al pas je misschien het liefst in een maatje XS, de beste tip tegen te strak ondergoed is een maat groter kopen. Wil je daar nog niet aan toegeven? Voor mannen zijn wijde boxershorts een optie, want anders dan in een te kleine onderbroek, voel jij je hierin vrijer dan ooit tevoren.

5. onderbroek kruipt op

Te strak ondergoed is niet best, maar van een te grote boxer word je ook niet vrolijk. Als je denkt: mijn onderbroek kruipt op, is het misschien een idee om toch een maatje kleiner in te slaan. Misschien is je ondergoed ook gewoon oud en ui gelubberd en wordt het tijd voor wat nieuws. Het vinden van nieuw ondergoed dat niet omhoog kruipt of oprolt, is heel makkelijk want wij hebben genoeg heren- en damesondergoed op voorraad.

Kortom: wil je wel een juiste boxer dragen? Shop dan snel onzichtbaar en ademend ondergoed dat niet doorschijnt én de juiste maat heeft bij elkaar.

Hier heb ik alvast een paar suggesties voor je: 

 

Groetjes,

Melanie

[blog-products-33]

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter