Hoe draag je thermo ondergoed? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Hoe draag je thermo ondergoed?

20 Feb 2021
door Niels Jaspers

Heb je thermo ondergoed gekocht voor de koude winterdagen? Of heb je het aangeschaft voor je wintersportvakantie? Dan is het belangrijk om te weten hoe je dit ondergoed moet dragen. Thermo ondergoed is bedoeld om je warm te houden, maar het voert ook je transpiratie af. Hoe kun je thermo ondergoed het beste dragen, zodat je warm én droog blijft?

Thermo ondergoed is onmisbaar tijdens de koude dagen of tijdens je wintersportvakantie. Dit type ondergoed kun je overal onder dragen en het zorgt ervoor dat je lekker warm blijft. Thermo ondergoed is vaak elastisch, zodat je vrij kunt bewegen. Ideaal als je een flinke winterwandeling of een skitocht door de bergen maakt. Om ervoor te zorgen dat je thermo ondergoed zo goed mogelijk functioneert, is het belangrijk te weten hoe je thermo ondergoed draagt en waarom je het zo draagt.

 

Hoe kun je thermo ondergoed het beste dragen?

Na de aanschaf van thermo ondergoed, is het logisch dat je met verschillende vragen zit. Hoe draag je thermo ondergoed? Kun je dit direct op de huid dragen? Of is het beter iets onder het ondergoed te dragen? Thermo ondergoed functioneert het best, als je het direct op de huid draagt. Het ondergoed is de eerste laag kleding die je draagt. Je hoeft er geen andere kleding onder te dragen. Je kunt thermo ondergoed onder je gewone kleding, skikleding, wandelkleding of elk ander gewenst type kleding dragen.

 

Waarom draag je thermo ondergoed als eerste laag?

Thermo ondergoed kun je het beste als eerste laag dragen, zodat je je lichaam optimaal beschermt tegen de kou. Door over het ondergoed een tweede laag kleding te dragen, worden er verschillende luchtlagen tussen je huid, het ondergoed en je overige kleding gecreëerd. Deze luchtlagen staan stil en je lichaam warmt deze lucht op. Stilstaande lucht is makkelijker op te warmen dan stromende. Deze warme lucht kan het thermo ondergoed vervolgens behouden. Zo kost het je lichaam minder energie om warm te blijven bij lage buitentemperaturen.

Door verschillende lagen kleding te dragen, blijf je dus lekker warm. Daarnaast zorgt thermo ondergoed voor de afvoer van je transpiratie. Als je transpireert, wordt dit door het thermo ondergoed naar buiten toe getransporteerd. Hier verdampt vervolgens je zweet. Je blijft door het dragen van thermo ondergoed als eerste laag dus warm én droog.

Heb je andere vragen over thermo ondergoed voor dames of heren? Of twijfel je over de manier waarop je jouw thermo ondergoed draagt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

[blog-products-32]

Reacties
Niels Jaspers
22 Nov 2022
Goedemiddag, bedankt voor je berichtje. We hebben dan 2 opties wat goed geschikt is. Het Beeren thermo ondergoed, en wanneer je een echte mooie kwaliteit zoekt het Ten Cate thermo ondergoed. Dit is lekker warm en geschikt voor binnen en buiten (thermo boxershorts hebben we niet).<br />
<br />
Wanneer je het niet te strak wilt dan zou ik een maatje groter dan normaal adviseren.<br />
<br />
Een singlet onder je shirt kan zeker, alleen voor een optimale werking adviseren we om het thermo ondergoed als onderste laag te dragen, zonder iets eronder.<br />
<br />
Groetjes Niels<br />
Sliponline
Jacky Mol
22 Nov 2022
Goedemiddag Klantenservice,<br />
Graag wil ik u het volgende vragen:<br />
Ik ben ge&iuml;nteresseerd in kwalitatief goed thermo ondergoed, zoals t-shirts en heren shorts.<br />
Kunt u mij adviseren welke thermokleding voor mij geschikt is? Het gaat om thermo ondergoed voor alledaags gebruik gedurende de winter periode, voor zowel binnenshuis als buitenshuis.<br />
Ook is het van belang dat , in geval van t-shirts met lange mouwen, dat de mouwen niet te strak rond de armen zitten en: ook niet te strak op het lichaam. Laatste vraag: kan men ONDER de thermo t-shirts ook een singlet dragen?<br />
Met belangstelling kijk ik uit naar uw reactie!<br />
<br />
Met dank en vriendelijke groet,<br />
<br />
Jacky Mol.<br />
Roosendaal.
Laat een reactie achter