Laden...
  • Lorem ipsum

Waarom correctie ondergoed & Hoe werkt Corrigerend ondergoed

18 Mar 2020
door Franca Jaspers

Corrigerend ondergoed vormt je lichaam, het vlakt je rondingen af en verbetert je figuur. Ook geeft het extra ondersteuning door de strakke kwaliteit. De strakke vaak polyester kwaliteit knuffelt je lichaam, door deze zeer elastische kwaliteit omhelst het ondergoed je lichaam heel strak.

Veel vrouwen dragen het: Corrigerend ondergoed. Kim Kardashian zegt zelfs dat ze 2 corrigerende broekjes over elkaar heen draagt om het juiste effect te krijgen. Maar wat doet corrigerend ondergoed nu echt met je lichaam, dat lees je hieronder? Een tip: 2 strakke corrigerende broekjes over elkaar heen dragen raad ik niet aan als je ook nog makkelijk wilt ademen.

Spanx corrigerend ondergoed

Correctie ondergoed

Corrigerend ondergoed is een van de meest controversiële producten in de mode industrie. Iedereen wil er strak uitzien met een perfect lichaam. Door al deze reclames met ‘modellen’ die er door corrigerend ondergoed perfect uitzien wordt dat alleen maar meer, maar ook zonder het corrigerende ondergoed hebben deze ‘modellen’  al een strak en sportief lichaam. Toch draagt iedereen het en veel vrouwen zweren bij corrigerend ondergoed. Hoe werkt het dan? En waarom zweren zoveel vrouwen bij dit corrigerend ondergoed? Wij hebben het antwoord hier voor jou.

Magic corrigerend ondergoed

Hoe probeert corrigerend ondergoed jou je droom lichaam te geven

Corrigerend ondergoed geeft je dat strakke figuur door elastische stoffen die in zo’n patroon zijn gesneden dat het extra strak is, knijpt en plooit op de juiste plekken. Het ondergoed probeert je houding te verbeteren zodat je vrouwelijke figuur er perfect uitkomt. Daarom kan corrigerend ondergoed ook niet geheel naadloos zijn, het moet namelijk op de juiste plekken aan elkaar worden genaaid. Hierdoor kunnen de ontwerpers precies op de juiste plekken de juiste druk geven op jouw lichaam.

Wel moet je erop letten dat corrigerend ondergoed wat te kort is, juist het tegenovergesteld effect geeft. Wanneer het ondergoed te klein is wordt het ‘overtollige’ vet over je broekje heen geduwd, waardoor je juist een zwemband krijgt wat juist niet de bedoeling is natuurlijk. Kies daarom het juiste ondergoed uit wat past bij jouw lichaam. Hierdoor wordt het niet boven het broekje uitgedrukt, maar wordt het verdeeld waardoor alles er gladder uitziet.

chantelle corrigerend ondergoed

 

Zitten er gevaren aan het dragen van corrigerend ondergoed

Vroeger met de ‘mindere’ technologieën zaten er zeker gevaren aan het dragen van corrigerend ondergoed. Vrouwen droegen zeer strakke korsetten die pijn doen bij het dragen. Je kent ze zelf ook wel, de films waar vrouwen in hun korsetten werden geregen. Maar dit is nu gelukkig niet meer het geval.

Er zijn een aantal studies beschikbaar over het dragen van corrigerend ondergoed. Dit gaat bijvoorbeeld over het bloed wat niet meer goed doorstroomt, je maag die het eten niet goed verteert door de druk of ademhalingsproblemen die optreden. Maar dit is alleen het geval bij zeer strak corrigerend ondergoed, het ondergoed mag zeker goed corrigeren en strak zitten, maar overdrijf dit niet. Het is niet slim om corrigerend ondergoed altijd of voor een zeer lange tijd te dragen, je huid kan dan geïrriteerd raken of je maag heeft niet genoeg ruimte om het eten te verteren. Draag goed corrigerende ondergoed, in de juiste maat en niet heel de week, dan krijg je geen problemen.

jc corrigerend ondergoed

Waar gaat het vet naartoe bij het dragen van corrigerend ondergoed

Iedereen heeft het zichzelf wel ooit afgevraagd, wanneer ze zien dat het corrigerend ondergoed werkt, en ze slanker lijken, waar gaat dat vet naartoe? Vet kan naar ruimtes bewegen waar spieren worden samengedrukt, zoals bij de buikspieren. Ook wordt het mooier en gladder verspreidt over je lichaam, waardoor alle lijnen worden gladgestreken van je lichaam. Je kan er wel 2 tot 5 cm dunner van worden rond je middel.

 

Dit is het beste ondergoed volgens klanten

  • Beste corrigerende body: Spanx Suit Your Fancy Plunge corrigerende body
  • Beste corrigerende shorts: Spanx OnCore corrigerende shorts
  • Beste corrigende slip: Commando Control-Top corrigerende slip
  • Beste corrigerende hemd: Maidenform Flexees corrigerend hemd
  • Beste corrigerende onderjurk: Commando Two-Faced Tech corrigerende onderjurk
  • Beste corrigerende Leggings: Commando corrigerende legging
  • Beste grote maten corrigeren ondergoed: Maidenform Firm Foundation grote maten corrigerende body
  • Beste corrigerende bh: Bali Comfort Revolution bh zonder beugel
  • Beste corrigerende panty: DKNY Light Opaque corrigerende panty

*Wij verkopen bovenstaande artikelen zelf niet, dit is dus volkomen onpartijdig.

Bekijk al ons corrigerend ondergoed.

Groetjesss Franca van Sliponline

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter