Welk corrigerend ondergoed moet je dragen voor een platte buik? - Sliponline Daisycon Affiliate Marketing
  • Lorem ipsum

Welk corrigerend ondergoed moet je dragen voor een platte buik?

20 Feb 2021
door Franca Jaspers

Worstel jij soms ook met het gewicht rondom je buik? Baal je van dat rolletje boven je broek of rok? En wil je graag een plattere buik en een slankere taille creëren? Je bent niet de enige: voor veel vrouwen vormt de buik een probleemzone. Hierdoor laten we dat strakke jurkje of topje liever de in de kast hangen. En dat is zonde, want het is helemaal niet nodig. Hier lees je wat corrigerend ondergoed is en welk corrigerend ondergoed je het beste kunt dragen voor een platte buik. Zo draag jij straks weer vol zelfvertrouwen dat strakke jurkje of topje.

We hebben allemaal onze probleemzones, die we af en toe het liefst zouden verstoppen. Zo is de buik voor veel vrouwen een onzekere zone. In strakke jurkjes, shirts of topjes kan je buik behoorlijk aftekenen. Ook kan boven een strakke broek of een nauwsluitende rok een rolletje zichtbaar worden. Dat is vervelend en kan ervoor zorgen dat je bepaalde kledingstukken liever niet draagt. Om je weer comfortabel in je eigen lijf en in je eigen kleding te laten voelen, kan corrigerend ondergoed de uitkomst bieden. Corrigerend ondergoed kan jou net dat zetje in de rug geven, waardoor je je lichaam weer durft te laten zien. Daarnaast hoeft corrigerend ondergoed tegenwoordig ook helemaal niet oubollig of onaantrekkelijk te zijn.

Bekijk hier het corrigerend ondergoed voor een platte buik

Corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed is nauwsluitend, naadloos ondergoed dat bepaalde lichaamsdelen vormt en corrigeert. Dit type ondergoed zorgt ervoor dat je er slanker en strakker uitziet. Hierdoor past je kleding mooier en voel je jezelf zekerder in je kleding. Vroeger werd bij corrigerend ondergoed gedacht aan enorme, vleeskleurige onderbroeken, die allesbehalve sexy waren. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Corrigerend ondergoed is er in alle soorten, maten en kleuren. Zo heb je corrigerende slips en boxershorts, maar ook corrigerende onderjurken of body’s. Ook zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je de kleur kunt afstemmen op je outfit. Daarnaast is corrigerend ondergoed onzichtbaar onder je kleding. Niemand hoeft dus te weten dat je het draagt. Welk type corrigerend ondergoed je het best kunt dragen, is afhankelijk van de probleemzone die je wilt aanpakken.

 

Corrigerend ondergoed voor een platte buik

Is jouw buik voor jou een probleemzone? Verstop je je liever in ruime, wijdvallende kleding, omdat je baalt van je buik of van dat rolletje boven je broek of rok? Dat is helemaal niet nodig. Met een klein beetje hulp van een corrigerend kledingstuk, win jij jouw zelfvertrouwen binnen no-time terug. Om een platte buik te creëren, kun je kiezen uit verschillende soorten corrigerend ondergoed. Zo heb je slips en boxershorts die de buik corrigeren. Deze zijn vaak wat hoger, waardoor jouw buik mooi bedekt wordt. Hierdoor sluit de stof van bijvoorbeeld een strak topje of shirt mooier om je lijf. Er zijn ook corrigerende onderjurken, hemden of body’s die zorgen voor een slanke en strakke buik. Of je nu van plan bent een lange jurk of een korte strakke broek te dragen: er is voor iedere gelegenheid geschikt corrigerend ondergoed voor een platte buik te vinden.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van corrigerend ondergoed voor een platte buik?

Allereerst is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Te klein corrigerend ondergoed heeft namelijk juist een tegengesteld effect: het zal allemaal maar de nadruk leggen op de punten die je wil wegwerken. Daarnaast is te klein corrigerend ondergoed erg oncomfortabel. De juiste maat corrigerend ondergoed zorgt voor eindeloos draagcomfort. Daarnaast moet een corrigerende slip of boxershort hoog genoeg zijn. Anders duw je de buik alleen maar naar voren.

 

Ben je er nog niet uit welk corrigerend ondergoed het meest geschikt is voor jou? Of heb je vragen over corrigerend ondergoed voor een platte buik? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met je keuze. Zo kun jij vol zelfvertrouwen dat strakke jurkje of topje uit de kast trekken.

Reacties
Lies Ipenburg
26 Apr 2022
Ik vind het heel moeilijk om een keuze te maken omd&aacute;t ik heb een buik en een maag en &aacute;ls ik d&aacute;n zo&#039;n corigerende slip aandoe dat zie je bij mij &eacute;cht de naat onder de navel heel gek het zijn twee apparte stukjes buik en maag w&aacute;t zou ik dan h&eacute;t b&eacute;st kunnen nemen om t niet benauwd ervan te krijgen m&aacute;&aacute;r t&oacute;ch w&eacute;&eacute;r er een goed beetje leuk eruit te zien in een jurk <br />
Wachten op uw antwoord <br />
Mvg Lies Ipenburg
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »