Welk ondergoed onder een jurk of witte strakke kleding - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Welk ondergoed onder een jurk of witte strakke kleding

27 Feb 2019
door Franca Jaspers

Welk ondergoed draag je onder een jurk of strakke kleding?

Het zomerseizoen begint weer, en dat betekend natuurlijk dat de leuke jurkjes en lichte kleding weer achter uit de kast getrokken kunnen worden. Maar wat voor ondergoed is nu het beste om onder een jurk of strakke witte kleding te dragen? Dit blijft altijd lastig. De keuze voor ondergoed hangt af van de soort kleding die jij draagt en welke kleur deze kleding is. Ook uw eigen figuur en huidskleur is hierbij belangrijk. We gaan dit in onderstaand artikel zo goed mogelijk aan je uitleggen.

Onzichtbaar ondergoed

Hoe zorg je ervoor dat je ondergoed onzichtbaar is: Een short of string zijn de meest geschikte opties om onder jurkjes of strakke kleding te dragen. Bij een short loopt er namelijk geen naad over de billen heen, wat bij een slip wel aftekent. Rond de heupen / billen is meestal ook de plek waar de jurk/rok of andere kleding het strakste zit. Zorg er dus voor dat dit altijd netjes en strak om je billen zit. Zo kun jij fijn bewegen in dat mooie jurkje, zonder jezelf druk te maken over je ondergoed. Bij het uitkiezen van de juiste short, moet je  ervoor zorgen dat je een hoger model dames boxershort kiest. Dit is misschien iets minder sexy, maar deze zie je een stuk minder goed zitten. Je moet er bij het uitkiezen van het juiste ondergoed ook voor zorgen dat er geen dikkere randen aan het ondergoed zitten. Vooral bij een model short met geplakte of gelaserde randjes vallen deze randees niet op.

Bij jurkjes en rokjes hebben dames er vaak last van dat hun bovenbenen gaan irriteren/ zweten doordat deze langs elkaar schuren. Wanneer je voor een short kiest met langere pijpjes heb je hier geen last meer van. Er zit dan een prettige katoenen stof tussen de bovenbenen die schuren / zweten tegen gaat.

Bij een string moet je ongeveer op dezelfde punten letten: Zorg dat de string met dunne randjes is afgewerkt, en mooi hoog opgesneden is. Probeer ook hierbij een wat hoger model string uit te kiezen zodat deze mooi boven de billen zit.

Correctie ondergoed voor onder strakke kleding of jurkjes

Al de bovenstaande tips gelden ook voor correctie ondergoed, dit ondergoed is dan ook zeer geschikt voor onder een jurkje of strakke lichte kleding. Probeer hierbij ook een short model of string model uit te kiezen met dunne randjes. Ga ook voor correctie ondergoed wat iets hoger zit, het beste is een taille model of hoger.

Welke kleur ondergoed onder lichte en strakke kleding?

Een ander heel belangrijk punt bij het kiezen van het juiste onzichtbare ondergoed is de kleur. Let daarbij op 2 punten:

  • Welke kleur kleding draag je
  • Je eigen huidskleur

Kies nooit voor wit ondergoed onder hele lichte of witte kleding. De witte slip vormt dan een te groot contrast met uw eigen huidskleur, waardoor het extra opvalt. Vaak zijn onder lichte kleding de huidskleur en de rode of bordeaux rode kleur heel geschikt. Probeer altijd een kleur uit te kiezen die het meeste op jou huidskleur lijkt, dan vormt het een geheel en valt het niet op. Onder de kleur zwart kan je wel gewoon zwart ondergoed dragen.

We hopen dat je met dit artikel geholpen bent, maar heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met onze 40+ jaar ervaring in ondergoed.  

Geniet van de zomer!

Groeten Franca jaspers van Sliponline

[blog-products-3]

Bekijk hier al ons ondergoed voor onder een jurk

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »