Welk ondergoed tekent niet af? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Welk ondergoed tekent niet af?

6 Oct 2021
door Melanie
De meeste vrouwen hebben een skinny broek, aansluitend jurkje, of strakkere legging in de kast liggen. Dragen we dan een korter truitje, of willen we dat aansluitende jurkje aan naar een feestje dan zouden we ook graag willen dat het ondergoed wat wij eronder dragen zo min mogelijk opvalt. Wij zullen jullie in deze blog gaan adviseren welk ondergoed niet aftekent bij diverse kledingstukken. Toch handig om te weten om je outfits in de toekomst helemaal goed af te stylen. 
 

Wat voor ondergoed draag je onder een strakke broek? 

Onder een strakkere broek of spijkerbroek zit een boxer het meest comfortabel. Vaak denk je bij een boxer dat het wat stoerder ondergoed is maar er zijn ook vrouwelijke kanten boxers. Er zijn boxers met prints of juist zonder prints, zachte of harde kleuren. In onze webshop hebben wij een ruim aanbod aan boxers voor iedereen. Daarom kun je tijdens elk gebruiksmoment een ander soort boxer dragen. 

Wat voor ondergoed onder een strakke jurk?

Hoe zorg je ervoor dat je ondergoed onzichtbaar is onder een strakker jurkje? Een short of string zijn de meest geschikte opties om onder jurkjes of strakke kleding te dragen. Rond de heupen of je billen is meestal ook de plek waar de jurk/rok of andere kleding het strakste zit. Zorg er dus voor dat je ondergoed altijd netjes en strak om je billen zit.
 

Welk ondergoed onder jumpsuit?

Het juiste ondergoed voor onder een jumpsuit (of vaak elke andere outfit met een broek als basis) is een onderbroek met een hoge taille en tot het midden van je dijen. Die verzacht je heupen en de bovenste helft van je dijen, waardoor de broek perfect rond je middel hangt. 
 

Welke maat koop je corrigerend ondergoed?

Figuur corrigerend ondergoed laat je figuur nog mooier uit komen. Het is belangrijk dat je je eigen maat kiest en niet een maatje kleiner. Je eigen maat zit namelijk veel lekkerder en het ziet er veel mooier uit.
 

Welk ondergoed draag je bij een buikje?

Om een platte buik te creëren, kun je kiezen uit verschillende soorten corrigerend ondergoed. Zo heb je slips en boxershorts die de buik corrigeren. Er zijn ook corrigerende onderjurken, hemden of body's die zorgen voor een slanke en strakke buik. 
 

Een onderjurk een goeie optie?

Een onder jurk is ook nog een goeie optie om onder je jurken te dragen. Een onderjurk tekent vaak niet af, of je moet een erg aansluitende onderjurk dragen onder een strak jurkje.
 
Draag je licht gekleurde jurken dan draag je er over het algemeen een huidkleurige onderjurk onder. Bij donkere kleuren kun je kiezen voor zwart of donkerblauw. Het is vooral belangrijk te weten dat je onder een witte jurk geen witte onderjurk draagt. Maar een huidkleurige, crèmekleurige of een rode onderjurk. 

De string = vaak de uitkomst!

Een string is een hoog uitgesneden slip die de billen vrij laat. Doordat je op de billen geen ondergoed draagt, tekent het dus ook niet af onder je kleding.
 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over ondergoed wat niet aftekent? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen en adviseren je graag.

[blog-products-3]

Zelf onze tips shoppen? Klik hier voor onze uitgebreide collectie. 

 
Reacties
Franca Jaspers
4 Oct 2023
Goedemiddag, dan kun je het beste kiezen voor een short ipv een string, een short zoals de Ten Cate secrets short zal ook zeker niet aftekenen en zal wat beter blijven zitten.<br />
<br />
Groetjes Franca<br />
Sliponline
Lotte Cul
4 Oct 2023
Hoi, <br />
Als ik een string onder een broek draag gaat de broek &lsquo;in mn kont&rsquo;<br />
Wat voor slipje te dragen om dit probleem te voorkomen?<br />
Dank, Lotte
Laat een reactie achter