Welke kleur ondergoed schijnt niet door? Je leest het hier - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Welke kleur ondergoed schijnt niet door?

10 Apr 2021
door Franca Jaspers

Wanneer de eerste zonnestralen weer schijnen, komen meteen de zomerkleren tevoorschijn. Tijdens de warmere dagen dragen we vaak kleding in lichtere kleuren en wit. Deze weerkaatsen zonlicht. Hierdoor heb je het niet zo snel warm. Wanneer je lichtgekleurde of witte kleding draagt, wil je natuurlijk niet dat jouw ondergoed doorschijnt. Niet iedereen hoeft te weten welke kleur ondergoed je draagt. Maar welke kleur ondergoed schijnt niet door?

De juiste kleur ondergoed kiezen die niet doorschijnt

Als je witte of lichtgekleurde kleding draagt, bestaat het risico dat je ondergoed doorschijnt. Om te voorkomen dat iedereen je ondergoed ziet, is het belangrijk om de juiste kleur ondergoed eronder te dragen. Maar wat is de juiste kleur ondergoed om doorschijnen te voorkomen? Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor een witte onderbroek onder een witte broek, maar dat is een grote fout. Een witte kleur vormt een te groot contrast met de eigen huidskleur, waardoor een witte onderbroek sowieso zal doorschijnen. Om doorschijnen te voorkomen, kun je kiezen voor huidkleurig ondergoed, maar ook voor grijs, roze of rood ondergoed. Ook kun je kiezen voor naadloos ondergoed, zodat de randjes en stiksels ook niet zichtbaar zijn. Welke kleur ondergoed jij het best kunt dragen, is afhankelijk van je huidskleur en de kleding die je draagt. 

Simpele tips om te zorgen dat je ondergoed niet doorschijnt onder witte kleding

  • Kies een kleur ondergoed die qua kleur zoveel mogelijk lijkt op je eigen huidskleur
  • Kies naadloos ondergoed, zo heb je geen randen die doorschijnen
  • Kies niet voor een slip, maar kies voor een string of boxershort. Een slip schijnt eerder door omdat de randjes van de onderbroek recht over je billen lopen, hier schijnt dit het snelste door. Een string of boxershort lopen niet recht over je billen.
  1. Beige ondergoed of een kleur die veel lijkt op je eigen huidskleur

Onder lichte kleding is huidkleurig ondergoed altijd een goede oplossing. Let er wel op dat je een kleur kiest die veel op jouw huidskleur lijkt. Zo is het contrast minimaal en zal je ondergoed niet doorschijnen. Wanneer je een te lichte of juist te donkere kleur kiest, zal ook je huidkleurig ondergoed doorschijnen. Gelukkig hebben veel merken tegenwoordig een breed aanbod aan huidkleurig ondergoed, waardoor jouw perfecte kleur er altijd tussen zit.

  1. Grijs, roze of rood ondergoed

Als je geen huidkleurig ondergoed hebt of liever een andere kleur draagt, kun je ook voor grijs, roze of rood ondergoed kiezen. Als je een lichte huidskleur hebt, kun je licht grijze of licht roze ondergoed onder je lichte kleding dragen. Voor de wat donkerdere huid is ondergoed in een rode of bruine tint heel geschikt. Zorg er in ieder geval voor dat het contrast tussen je huid en het ondergoed zo klein mogelijk is. Zo kun je witte kleren dragen zonder doorschijnend ondergoed.


Roze naadloos ondergoed

  1. Naadloos ondergoed

Niet alleen de kleur van je ondergoed kan doorschijnen, maar ook naden of randen kunnen vervelend aftekenen onder lichte of strakke kleding. Wanneer je wilt voorkomen dat de randjes van je onderbroek, boxer of string zichtbaar worden, is het verstandig voor naadloos ondergoed te gaan. Naadloos ondergoed bevat geen naden of stiksels. Hierdoor valt je kleding perfect over je ondergoed. Kies voor naadloos ondergoed in een huidkleurige tint of ga voor grijze, roze of rode items.

rood naadloos ondergoed

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over welke kleur ondergoed je het best kunt dragen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

[blog-products-3]

Groetjes Franca,

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter