Laden...
  • Lorem ipsum

Welke onderbroek onder een sport legging of hardloopbroek?

27 Mar 2019
door Franca Jaspers

Lekker onbezorgd op je vrije dag of avond door het bos hardlopen, heerlijk! Je voelt je helemaal goed wanneer je hiermee klaar bent. Maar dan moet dit natuurlijk wel met de juiste kleding, en het juiste ondergoed. Ondergoed wat goed blijft zitten, niet irriteert en al zeker niet doorschijnt. Want ook tijdens het hardlopen trek jij jouw mooiste sport outfit aan.

Welk model onderbroek onder een sport legging of hardloopbroek

Het juiste model onderbroek kiezen voor onder je sport legging is belangrijk, daarmee zorg je dat de randjes op de juiste plek zitten. Hierdoor is er al veel minder kans op doorschijnen, of randjes die je door de strakke legging heen ziet zitten. Deze randen zie je doordat het ondergoed strak aangesloten zit, en je hierdoor de overgang van de huid naar het ondergoed ziet zitten. Kies daarom voor ondergoed wat mooi aangesloten zit, maar geen strakke of dikke randjes heeft.

De opties die het beste geschikt zijn onder strakke kleding:

  •  (Boxer) short
  •  string
  • Hipster ( minder geschikt )
  • Slip ( minder geschikt )

We gaan hieronder al deze modellen ook nog verder bespreken, en uitleggen waarom elk model geschikt of niet geschikt is.

Het belangrijkste is om een model onderbroek te kiezen wat jij fijn vindt zitten, en wat gelaserde of niet te strakke platte randjes heeft (gelaserd wil zeggen dat de rand van de stof met een laserstraal is gesneden ipv geknipt, waardoor deze niet gaat rafelen, en dus niet omgezoomd hoeft te worden ).
Voorbeelden hiervan zijn de Ten Cate secrets serie of de Sloggi zero serie.

Kies je voor een van deze naadloze en gelaserde modellen dan zit je eigenlijk altijd goed, deze hebben geen randjes die kunnen doorschijnen. Zorg er dan voor dat je de juiste maat kiest ( eentje die niet afzakt tijdens het hardlopen ) en de juiste kleur die niet doorschijnt.

Welke kleur onderbroek onder een sport legging of hardloopbroek

De kleur onderbroek is ook belangrijk onder je sportlegging of hardloopbroek, vooral bij hardloopbroeken of sport leggings die dunner of van een lichtere kleur zijn.

Het beste is om een kleur onderbroek te dragen die dicht bij je eigen huidskleur ligt. Hierdoor is het verschil tussen je huidskleur en de onderbroek het kleinste en zie je geen overgang van het ondergoed naar de huid. Draag vooral geen wit of andere hele lichte kleuren onder een witte broek of legging, dit is een veel gemaakte fout!

Vaak is een bordeaux-rode, rood, of huidskleur een goede keuze, deze kleuren liggen bij veel mensen dicht bij hun eigen huidskleur.

Bij donkere mensen is een donkere kleur onderbroek vaak beter: Denk hierbij aan een donkere huidskleur onderbroek, of een bruine / zwarte onderbroek.

Als je een zwarte broek of sportlegging aan hebt kan je hieronder wel gewoon zwart dragen, maar het beste blijft natuurlijk huidskleur.

 

Dames (boxer)short

De boxershort voor dames is vaak een goede keuze omdat er dan geen naad of overgang achter over de billen loopt. De short stopt dan net onder de billen, en dit is vaak de plek die het minste opvalt, en ook de plek waar je legging het minst strak zit.  

Kies een boxershort in de juiste kleur en met dunne randjes, dan zit je zeker goed.

Dames string

Ook een string is vaak heel geschikt, de string heeft geen naden die achter over je billen lopen.

Er zijn veel strings met een kanten rand wat er mooier uitziet, toch is het altijd beter om een zo glad mogelijk materiaal te dragen. Een kanten rand is een stukje niet gladde stof in de string en deze kanten stukjes zijn goed te zien onder sportlegging of strakke hardloopbroek. Zorg er ook voor dat de randjes van de string zo dun en plat mogelijk zijn.

 Dames slip

Dan houden we nog het slipmodel over, eigenlijk wordt de slip al heel lang veel gedragen. En ook de slip kan gewoon onder uw witte of lichte dunne broek gedragen worden, natuurlijk is het zeker bij de slip heel belangrijk dat er geen dikke naden achter over je billen lopen. Omdat deze daar te goed zichtbaar zijn.

Kies bij een slip dus ook altijd voor een model met zeer dunne platte gelaserde of geplakte randjes. Alleen deze modellen slips met gelaserde of geplakte randjes zijn geschikt onder een sportlegging, de rest schijnt allemaal door.

Dat is ook de reden waarom een boxer of string beter geschikt is, deze hebben naden die niet over je billen lopen. En daardoor valt dit al meteen minder op.

We hopen dat we jou goed van dienst hebben kunnen zijn met onze  tips en advies. Zou je aan de hand hiervan toch nog vragen hebben, twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het ondergoed en nachtkleding. En hierdoor kunnen wij jou zeker helpen met het gepaste advies.

Geniet van het sporten in de juiste onderbroek.

Hier al een aantal goede voorbeelden:

Gaubert dames naadloze invisible string

Bekijk Gaubert string

Gaubert dames string

 

Sloggi naadloze dames boxershort

Bekijk Sloggi dames boxershort

Sloggi dames boxershort modal

 

Magic dames naadloze taille slip met gelaserde randjes

Bekijk Magic slip

Magic dames naadloze slip

Groetjes Franca

Sliponline

 Klik hier voor naadloos en onzichtbaar ondergoed voor onder je sportkleding 

[blog-products-3]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter