Welke onderbroek onder een witte broek (2020) - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Welke onderbroek onder een witte broek

27 Feb 2019
door Franca Jaspers

Zodra de zon weer wat vaker tevoorschijn komt en de temperatuur omhoog gaat, krijgen we weer de kriebels van het voorjaar. En dus ook weer de zin om frisse en lichte kleuren te gaan dragen. Op dat  moment dat de lichte of witte broek weer tevoorschijn gehaald kan worden, komt de vraag welk ondergoed kan ik eigenlijk het beste onder een witte broek dragen?

Welke kleur onderbroek onder een witte broek

Allereerst de keuze welke kleur geschikt is onder een witte broek. Eenveel gemaakte fout is witte onderbroeken dragen onder een witte broek, dit moet je vooral dus niet doen. De reden hiervoor is eenvoudig. Door het dragen van een witte onderbroek wordt het kleurverschil tussen je huidskleur en de onderbroek te groot, en hierdoor worden de randen goed zichtbaar onder een witte broek. Dit wilt u dus zeker niet hebben. Maar welke kleur dan wel? Uiteraard is het ook van belang welke huidskleur u heeft, aan de hand van die gegevens probeert u zo dicht mogelijk bij uw huidskleur te komen. Vaak is de huidskleur en de rode kleur het meest geschikt voor de blanke mensen, de kleur zwart is weer veel beter geschikt voor donkere mensen.

Welk model onderbroek onder een witte broek

Om ervoor te zorgen dat het ondergoed zo weinig mogelijk aftekent onder uw witte broek, moet u ervoor zorgen dat er zo weinig mogelijk randen en kleurverschillen te zien zijn. Het grootste probleem is vaak de randen / overgang van de  onderbroek naar de huid. Zorg dat het ondergoed niet heel strak zit ,maar gewoon goed passend is. Bij te strak ondergoed snijd het in jouw huid bij de randen waardoor deze randen juist beter te zien zijn, wat precies niet de bedoeling is.

De opties die het beste geschikt zijn onder strakke kleding:

  • (boxer) short
  • string

Dames boxer short

De short is vaak een goede keuze omdat er dan geen naad of overgang achter over de billen loopt. Dit is vaak de plaats waar uw broek het strakste zit en de randen dus het beste te zien zijn. Zorg ook dat welk model u ook kiest, dat het model ondergoed nooit te laag zit dus een heup of taille model is vaak het beste. Dit is meestal niet de mooiste keuze, maar dit ziet er wel mooier uit onder een dunne witte broek. Dit komt omdat de onderbroek dat net wat hoger zit, waardoor de rand niet te zien is..

Dames string

Ook een string is vaak heel geschikt, de string heeft geen naden die achter over uw billen loopt. Er zijn veel strings met een kanten rand wat er mooier uitziet, toch is het altijd beter om een zo glad mogelijk materiaal te dragen. Een kanten rand is een oneffenheid in de string en deze oneffenheden zijn goed te zien onder strakke kleding. Zorg er ook voor dat het randje van de string zo dun en plat mogelijk zijn.

 

Dames slip

Dan houden we nog het slipmodel over, eigenlijk wordt de slip al sinds jaar en dag heel veel gedragen. En ook de slip kan gewoon onder uw witte of lichte dunne broek gedragen worden, natuurlijk is het zeker bij de slip heel belangrijk dat er geen dikke naden achter over uw billen lopen. Omdat  deze daar te goed zichtbaar zijn. Kies bij een slip dus ook altijd voor een model met zeer dunne afgelaserde of geplakte randjes. Dat is ook de reden waarom een boxer of string beter geschikt is. De naden over uw billen zijn meestal het eerste te zien, en een boxer of string hebben dit niet.

We hopen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn met onze  tips en advies. Zou u aan de hand hiervan toch nog vragen hebben, twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het ondergoed en nachtkleding. En hierdoor kunnen wij u zeker helpen met het gepaste advies

Geniet van uw mooie lichte of witte broek met de juiste onderbroek.

Groetjes Franca

Klik hier voor naadloos en onzichtbaar ondergoed voor onder je witte broek

[blog-products-3]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter