Welke sokken kun je dragen in je sneakers? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Welke sokken kun je dragen in je sneakers?

13 mei 2019
door Niels Jaspers

Welke sokken staan nou mooi in je sneakers? En wat kan echt niet?

Sokken genoeg… lange sokken, korte sokken, onzichtbare sokken, sneaker sokken ga zo maar door, je kan door de bomen het bos niet meer zien. Met dit artikel weet jij welke sokken bij welke sneaker passen.

 

Hoe en welke onzichtbare of sneaker sokken moet je dragen bij je sneakers

 Het is bij deze lage en onzichtbare sneaker sokken de bedoeling dat je ze niet ziet in je sneakers, dus ook niet net een randje wat er boven uit komt.

Kies hierbij dus altijd voor goede sokken, anders heb je meteen weer een paar wat afzakt tijdens het wandelen. Dit is natuurlijk super irritant!

Een andere veel gemaakte fout is een net te hoge sok, zo komt er toch nog een randje van je sokken boven de schoenen uit, en dat hoort natuurlijk niet! Kies altijd een paar die laag genoeg zijn en met een siliconen randje zodat ze niet afzakken.

Klik hier voor al onze sneaker sokken

Lange sokken in je sneakers

Je ziet het steeds vaker, lange sokken, sneakers en een korte broek. Vaak ook nog met een vrolijk printje of een andere opvallende sok. Maar maak dan wel de juiste combinatie.

De volgende sneakers worden vaak gedragen in combinatie met lange sokken

  • Reebok sneakers ( vooral de witte )
  • Stan Smith Adidas
  • Convers ( lage en hoge )
  • Sandalen met witte sokken

Kies wel altijd de juiste hoge sok erbij, deze zijn er in enorm veel verschillende mogelijkheden, wit op wit past vaak al heel mooi bij elkaar! Sportsokken, Happy Socks en Stance sokken zijn allemaal goede opties.

Sandalen met witte of andere sokken is natuurlijk een No Go!

Sokken zonder schoenen

Dat klinkt ook als een optie! Gewoon geen sokken aantrekken, dit is niet echt goed voor je voeten.

Heel de dag zijn je voeten aan het zweten, en vooral in de zomer kan dit behoorlijk veel zijn, tot wel een kwart liter!

Hierdoor zitten je voeten de hele tijd in een vochtige en hete omgeving zonder bescherming, dit kan infecties veroorzaken, en deze infecties veroorzaken weer slechte geurtjes en vieze voeten.

Het dragen van sokken gaat dit tegen, doordat sokken het vocht opnemen en beter afvoeren krijg je veel minder last hiervan. Daarom is het ook verstandig om minstens 1x per dag je sokken te verwisselen, zeker bij warm weer!

Groetjesss Niels van Sliponline

Klik hier voor al onze sneaker sokken

[blog-products-51]

Reacties
FABIAN MAEYAERT
27 Jul 2022
Minstens 1x per dag sokken te wisselen en zeker in de zomer ?? Is dat niet wat overdreven en zeker als er geen water moet verspilt worden . Ik heb geen zweetvoeten en draag sokken enkele dagen. Er zijn sokken die geurtjes en zweet sterk verminderen, dat is dan een betere keuze als je sokken koopt ? <br />
Vriendelijke groet,<br />
Fabian.
Laat een reactie achter