• Lorem ipsum

Sliponline.nl is een webwinkel gericht op dames-, heren- en kinderondergoed, nachtkleding en sokken. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed en kleding, wat wij constant blijven uitbreiden met nieuwe artikelen zodat wij voor iedereen de laatste trends kunnen blijven aanbieden. Mis je iets in onze collectie? Laat het ons vooral weten!

Heren onder mode, dames onder mode & kinder onder mode

al 40+ jaar

Sliponline is gestart met de verkoop van ondergoed en nachtkleding op diversen markten in Noord-Brabant en Limburg. Sliponline is een echt familiebedrijf, gestart in 1978, wat van vader op zoon is over gegaan. Het bedrijf bleef steeds verder door groeien en ook het assortiment werd steeds verder uitgebreid. In 2007 hebben wij Sliponline.nl opgericht, en op dit moment staan er al ruim 1300+ producten op de webwinkel. De familietraditie word verder voortgezet, met de versterking van onze zoon.

Goede service en makkelijk te bereiken

Goede service en een hoge mate van persoonlijk contact vinden we heel belangrijk binnen Sliponline. Dit proberen wij heel graag aan u over te brengen en dit horen wij dan ook vaak terug. Bekijk voor reviews en beoordelingen van andere klanten over onze websites op https://kiyoh.nl/sliponline_nl/ . Heeft u een vraag bekijk dan eens onze ‘meest gestelde vragen’ pagina, voor de meest voorkomende vragen.

Natuurlijk zijn wij ook telefonisch, per e-mail of chat te bereiken, kijk voor onze contactgegevens op de ‘contact’ pagina.

Frans, Magazijn en Logistiek
Frans is 41 jaar geleden begonnen met markten in Noord-Brabant en Limburg . Maar door de drukte online zijn we sinds 1 mei 2019 hiermee gestopt. Frans zorgt dat het magazijn georganiseerd blijft en alles op voorraad is. Door deze 40 jaar ervaring kan hij ook helpen met het juiste advies. En natuurlijk pakt hij ook een deel van alle pakketten in.
 
Franca, Klantenservice
Franca is heel vaak diegene waar je contact mee heeft via de telefoon of mail. Franca zorgt dat je snel en persoonlijk de informatie krijgt via de mail en zo nodig ook het juiste advies. PS: Ze houdt heel erg van complimentjes dus laat het haar even weten wanneer je tevreden bent.
 
Niels, Marketing
Niels is 5 jaar geleden in het bedrijf gestapt, hij is verantwoordelijk voor het marketing en technisch gedeelte in het bedrijf. Met zijn passie voor SEO en marketing verbeteren we de website continu, zodat we je op de beste manier kunnen helpen. Hiernaast helpt hij regelmatig met het verwerken van de pakketten.
 
Melanie, Content Creator
Alles wat je voorbij ziet komen op de socials wordt door Melanie verzorgd.
Dit geld ook voor de nieuwsbrieven, blogs en het drukwerk.
 
Christel, Kelly, Anne, Jessica, Moniek, Wendy, Maartje, Elle, Els
De leukste en vrolijkste dames die jullie pakketjes iedere dag met veel zorg inpakken en
versturen. Ze zingen tijdens het werk graag hard met de muziek mee en daarom is het
vaak een feestje op de werkvloer.