• Lorem ipsum

Broekje voor onder jurk of rok

Ook last van broekjes die niet fijn blijven zitten? Of bovenbenen die langs elkaar af schuren? En schijnt het broekje door onder uw strakke jurkje? Kijk dan naar onze broekjes met pijpjes voor onder je jurkjes & rokjes, of kies voor een naadloos model met afgelaserde randjes.

Toon:
Toon:

Broekje voor onder jurk of rok

 Elk voorjaar komt weer dezelfde vraag en probleem tevoorschijn zodra het beter weer wordt, welk broekje kan ik het beste dragen onder mijn jurk. Het is natuurlijk het mooiste om een broekje te dragen onder je jurk dat het minste aftekent en zo min mogelijk zichtbaar is. Maar de vraag is waar je dan op moet letten, hierbij moet je op veel verschillende punten letten. In dit artikel gaan we al deze punten 1 voor 1 bespreken zodat het duidelijk wordt welk model broekje voor onder jouw jurk het meeste geschikt is.

 

 

Welk model broekje voor onder een jurk

 

Welk model het meest geschikt is hangt ook af van jouw voorkeuren. Het meest geschikt is in de veel gevallen de short met pijpjes. Een paar voordelen van de short zijn bijvoorbeeld: Als je wat dikkere bovenbenen hebt kan je last hebben van schurende bovenbenen, wanneer er geen stof tussen je benen zit op de plaats waar de benen langs elkaar schuren. Dit is bijna altijd helemaal boven aan de bovenbenen. Daarom zijn de broekjes met pijpjes heel geschikt, dit zijn de volgende shorts die daarvoor geschikt zijn:

  • Beeren boxer softly
  • Sloggi basic long
  • Ten cate pants
  • Nina von C correctie short met lange pijpjes

Deze broekjes voor onder jouw jurk zijn heel geschikt omdat ze ervoor zorgen dat de bovenbenen niet bloot langs elkaar schuren, en daarnaast zijn deze modellen ook nog eens tot in de taille. Wat belangrijk is aangezien een broekje voor onder een jurk nooit te laag mag zijn. Dit zijn zeker niet de meest sexy modellen maar wel de meest geschikte modellen. Dit komt doordat deze broekjes met pijpjes wat hoger zijn en er loopt geen naad achter over de billen. Door de langere pijpjes lopen er ook geen naden achter over je bovenbenen / billen.

Een ander belangrijk punt is: Let er voor op dat jouw broekje voor onder je jurk nooit te strak zit, omdat dan door de druk uw huid wat zal indeuken. Hierdoor krijg je dan op de overgang van ondergoed naar de huid een randje en wordt dus de overgang weer zichtbaar.

Ook kun je uiteraard een voorkeur hebben voor de slip. Een slip kan ook als je rekening houdt met de volgende punten: Pak altijd een hoger (taille) model. In ieder geval eentje die zo hoog is dat er geen rand loopt op de plaats waar jouw jurk strak over uw billen zit. Ook is dit belangrijk voor de onderkant van de slip, zorg er ook voor dat op deze plaats het niet heel strak zit waardoor je randen kunt zien doorschijnen. Kies hiernaast altijd voor een gladde kwaliteit zoals microfiber of een mooie gladde katoen.

En als laatste hebben we uiteraard nog de string, deze keuze is uiteraard afhankelijk van jouw smaak. Maar het is zeker een goed model wat niet te zien is onder en jurkje. Kies er dan wel eentje die hoog genoeg is en ook geen of weinig kant heeft.

 

 

Welke kleur voor onder jouw jurk

Over de kleur zijn nogal wat meningsverschillen. Welke kleur broekje kan je het beste onder een jurk dragen, Uiteraard is dit afhankelijk van jouw eigen huidskleur. Maar onze keuze is duidelijk, Onder wit draag je huidkleur of Bordeaux/rood. Maar draag nooit wit onder wit, onder zwart kan je wel gewoon een andere donkere kleur dragen.

 

Welke kwaliteit broekje voor onder een jurk

Een mooie gladde kwaliteit is vaak het beste om als broekje voor onder jouw jurkje te dragen. Dit zijn de volgende kwaliteiten: Microfiber, modal, viscose, bamboe of een gladde katoen. Hoe gladder de kwaliteit is hoe mooier die onder jouw jurkje het eruit zag.