• Lorem ipsum

Korte dames legging

Last van irriterende of schurende bovenbenen? Dan is een korte legging ideaal. Door het extra stukje stof tussen je benen heb je geen last meer van irritatie.
 
De korte legging wordt vaak voor onder een rokje of jurkje gedragen.
 
Toon:
Toon:

Korte legging Dames

In de zomer komen de jurkjes en rokjes weer uit de kast tevoorschijn, niks is natuurlijk zo fijn als dat frisse en zomerse jurkje. Maar helaas krijgen veel vrouwen dan last van schurende of irriterende bovenbenen. Doordat er geen stof tussen de benen zit kan er irritatie ontstaan door het bewegen en zweten. En dit is geen comfortabel gevoel. Je wilt natuurlijk gewoon dat mooie jurkje of rokje aan kunnen zonder dat je last gaat hebben van deze irritaties. Hiervoor is een korte legging ideaal.

 

Korte dames legging voor onder een jurk of rokje

Deze korte legging is eigenlijk een onderbroek / boxer met lange pijpjes. Dit is een fijne boxer met langere pijpjes waardoor uw benen niet meer irriteren, want er zit een comfortabel stukje stof tussen uw schurende bovenbenen. Er zijn een aantal korte dames leggings die hiervoor geschikt zijn.

  • ·         Beeren dames boxer softly
  • ·         Ten Cate pants
  • ·         Sloggi basic long
  • ·         Nina von C correctie short

Elke van bovenstaande korte leggings heeft zijn eigen voordelen, de Beeren dames boxer is wat goedkoper en is gemaakt van een mooie gladde katoen.

De Ten Cate pants is het beste geschikt als fietsonderbroek en heeft hiervoor een speciaal zadelkruisje, deze heeft ook wat langere pijpjes als de Beeren dames boxer.

De Sloggi basic long heeft ook wat langere pijpjes als de Beeren dames boxer en heeft een chique kantje onderaan de pijpen.

De Nina von C Correctie short heeft ook lekker lange pijpjes en deze corrigeert ook nog goed. Waardoor alles mooi en strak er uit ziet onder uw strakke jurkje of rokje.

 

Korte dames legging in welke kleur

Zorg ervoor dat je de juiste kleur korte legging ook uitkiest, dit is vooral belangrijk wanneer je een doorschijnend rokje of jurkje draagt. Een kleur die het dichtste bij je eigen huidkleur ligt is en blijft het beste, hierdoor is het contrast zeer laag waardoor de korte legging niet te zien is. Hiernaast is de kleur bordeaux/rood vaak goed. En draag je een zwart jurkje of rokje dan is een zwarte korte legging ook gewoon geschikt. Draag nooit een witte korte legging onder uw witte jurkje of rokje, dit valt te veel op.

 

Voordelig & Snel

Heb je nog vragen over korte dames leggings, of kunnen we je ergens anders advies over geven? Neem dan zeker even contact met ons op, we helpen je met plezier aan het juiste advies.