• Lorem ipsum

Bandalettes & Dijenbanden

Toon:
€11,95
niet op voorraad
Deze Bandalette bovenbeen / dijen banden zijn speciaal ontworpen om het schuren van de bovenbenen tegen te gaan. Veel vrouwen hebben hier last van in de zomer bij het dragen van jurkjes of rokjes. 

Door het siliconen bandje / randje blijven de Bandalet Lees meer
Toon:

Bandalettes

Schurende dijen zijn helemaal super irritant. Wie heeft er nu geen hekel aan die geirriteerde en rode bovenbenen na hete dag wanneer je een stukje hebt gewandeld of gefietst? Daarom is er nu een oplossing: Bandalettes

Je wilt een fijne of comfortable oplossing voor je schurende bovenbenen, talkpoeder of vaseline kan ook al helpen maar dat is niet echt een comfortabele oplossing al zeg ik het zelf. Bandelettes zijn anti-schuur en elastische dijenbanden. Dit zijn een soort afgeknipte panty's. 

Een andere oplossing die we veel verkopen zijn onderbroeken met lange pijpjes die je hier kunt vinden: https://www.sliponline.nl/dames/slips-shorts/onderbroek-lange-pijpjes/ 

 

Dijenband

Een andere naam voor bandalette is ook wel dijenband, ze zitten natuurlijk ook om je dijen en beschermen je dijen tegen het schuren. Deze dijenbanden zijn er in 2 verschillende varianten, de kanten dijenband of de dijenband zonder kant. De kanten dijenband ziet er chique uit met dat extra stukje vrouwlijkheid.