Laden...
  • Lorem ipsum

Waarom kruipt mijn onderbroek of boxer omhoog?

28 Jun 2022
door Melanie

Het opkruipen van de pijpjes kan verschillende oorzaken hebben. Draag jij boxershorts die niet goed aansluiten aan je been, dan kan dat zorgen voor omhoog kruipende pijpjes. Ook de verkeerde maatkeuze kan ertoe leiden dat de boxershorts niet optimaal zitten waardoor je boxershort omhoog kruipt. Maar ik hoor je denken: wat doe je ertegen? 

Waarom kruipen boxershorts omhoog?

Het opkruipen van de pijpjes of het tussen de billen kruipen van je onderbroek kan verschillende oorzaken hebben. Draag jij boxershorts die niet goed aansluiten aan je been dan kan dat zorgen voor omhoog kruipende pijpjes. Ook de verkeerde maatkeuze kan ertoe leiden dat de boxershorts niet optimaal zitten waardoor je boxershort omhoog kruipt. Als laatste kan ook een verkeerd model boxershort zorgen voor vervelende opkruipende pijpjes.

Welke onderbroek kruipt niet tussen de billen omhoog?

Wanneer je ondergoed niet goed zit en omhoog kruipt, dan kan dit vaak met de kwaliteit te maken hebben. De oplossing? Ondergoed wat goed ademt, blijft beter op zijn plek zitten. Kies voor ondergoed met materialen als katoen en bamboe. Het nadeel van 100% katoenen onderbroeken is dat het snel kan krimpen in de was.

Welk model boxershort past bij jou?

Ga voor een model boxershort dat goed bij je lichaamsbouw past. Mannen of vrouwen met wat stevigere bovenbenen kunnen beter kiezen voor boxershorts met langere pijpjes. Deze blijven beter zitten omdat de pijpjes langer zijn en de stof lager op je been zit. De onderkant van de pijpjes lopen namelijk taps toe waardoor deze niet makkelijk over het dikkere gedeelte van je been heen kunnen. Een boxershort met kortere pijpjes past dan weer beter bij mannen of vrouwen met smallere bovenbenen.

Waar let je nog meer op als je een boxer koopt?

Kies een boxershort niet op basis van een merk, maar let naast de pasvorm ook goed op het materiaal en de kwaliteit. Bij een boxershort die jou goed past, die fijn zit, van goede kwaliteit is en waarbij je nog voldoende ruimte hebt om te bewegen kun je optimaal profiteren van het draagcomfort.

Boxershorts van bamboe absorberen ongeveer 70% meer vocht dan katoenen boxershorts waardoor je een langer fris gevoel ervaart. Daarnaast zorgt bamboe voor zachtheid en dus geen irritaties van kriebelende stof of oncomfortabele randjes. De hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking zorgen ervoor dat, ook na veelvuldig wassen, je boxershorts in vorm blijven. Welke kleur boxershort hangt natuurlijk af van je stijl en smaak. Het aanbod bamboe boxershorts van Sliponline varieert niet alleen in model, maar ook in kleur. Voor welke set ga jij?

Heb ik je overtuigd en wil je mijn adviezen snel zelf toepassen/shoppen? Ik heb hier een paar mooie suggesties voor je:

Groetjes,

Melanie

[blog-products-10]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter