Wat is een bralette? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Wat is een bralette?

1 Sep 2021
door Melanie

Bijna iedere vrouw draagt tegenwoordig wel een bh. Als je op onze webshop rond kijkt zie je een divers en ruim aanbod: beugel bh's, push-up bh's, kanten bh's en dan is er ook nog de bralette bh. Nu zullen sommige mensen misschien vreemd opkijken want wat is eigenlijk een bralette?

                        Bralette

Wat is een bralette?

Een bralette is een niet-voorgevormde bh zonder beugels. Hierdoor heeft een bralette geen cupmaten maar kledingmaten, zoals we allemaal kennen de maten: S/M/L/XL. Een bralette is vaak gemaakt van fijne, zachte materialen zoals kant of een katoen mix. Men herkent een bralette aan de vaak dunne bh bandjes en tijdens het dragen biedt de bralette minder support dan een beugel bh. 

Geen beugels? Ik hoor je denken: comfort! Doordat er geen beugels in zitten kunnen deze ook niet irriteren en in je huid prikken. Je hoeft tevens ook nooit meer te zoeken naar je juiste cupmaat, je borsten worden ook steviger bij het dragen van een bralette want geloof het of niet: een bh maakt je borsten lui. 

Hoe draag je een bralette?

De bralette kan je op verschillende manieren dragen. Ga bijvoorbeeld voor een wit iets wat doorschijnende blouse, draag er een wijdvallend hemd over of onder een kimono. Tijdens een festival of feestje kan je de bralette ook combineren met een hogere taille broek of rok, als het kouder wordt trek je een blazer eroverheen aan en klaar is je look. 

Kan men met een bralette slapen? 

Tijdens het slapen wordt geadviseerd om zonder bh aan te slapen. Tijdens het slapen draai je verschillende kanten op waardoor een bh niet meer blijft zitten waar het hoort te zitten. Mocht je nou toch met een bh aan willen slapen, draag er dan eentje zonder beugel. In dat geval zou de bralette de beste optie zijn. 

Welke maat bralette heb ik nodig? 

Een bralette heeft geen cupmaten maar normale maten. De maat die je nodig hebt komt overeen met de maat die je hebt van tops. De maat voor een bralette gaat tot maat L/XL, dit komt doordat grotere cup maten niet de juiste steun geven voor je borsten bij een bralette. Mocht je bij een grotere cup het toch fijn vinden om een bralette te dragen, dan kan dit natuurlijk wel. 

Wanneer draag je een bralette?

We willen onze bh's meestal verbergen onder onze kleding, maar dat is niet nodig met bralettes. In plaats daarvan mogen ze juist gezien worden - het is een verleidelijke sneak peek! Het dragen van een bralette op een zichtbare maar toch stijlvolle manier kan heel leuk zijn.

Voorbeelden wanneer je er eentje kunt dragen.

Bralettes zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, van formeel tot relaxen op de bank, omdat ze comfortabel en modieus zijn. Hier volgen enkele tips om je bralette op de juiste manier te dragen:

  • Het dragen van een bralette onder een losse top is de perfecte manier om een ontspannen en comfortabele uitstraling te creëren. Je kunt het dragen onder een tanktop, blouse of t-shirt voor een gelaagde look. Dit zorgt ervoor dat de bralette als subtiel detail wordt getoond.
  • Een bralette dragen in combinatie met een hoge taille broek of rok is niet alleen stijlvol, maar het accentueert ook je taille op een subtiele manier. Het laat een beetje huid zien zonder te veel bloot te geven, waardoor het de perfecte balans is tussen chic en sexy.
  • Een bralette kan ook ideaal zijn als gewone Bh voor onder je normale outfit, puur omdat ze zo lekker comfortabel zijn
  • Draag een bralette voor dat fijne chill avondje op je bank, doordat ze comfortabel zijn zal een bralette zeker niet irriteren.
  • Het dragen van een bralette met een open rug geeft je outfit net dat beetje extra. Het is de perfecte manier om je bralette als statement piece te laten zien en tegelijkertijd een vleugje stijl toe te voegen aan elke top of jurk met een open rug.
  • Het combineren van een blazer met een bralette is een geweldige manier om elegantie en verfijning toe te voegen aan je outfit. Het dragen van een bralette onder je blazer kan een subtiele en stijlvolle touch geven aan je look.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over welke maat bralette je het best kunt dragen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen en adviseren je graag.

                       

Zelf een bralette shoppen? Klik hier voor onze uitgebreide collectie. 

Groetjes, Melanie

[blog-products-35]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter