Laden...
  • Lorem ipsum

Wat is een huispak?

2 Jun 2022
door Melanie

Sinds een aantal jaren is het woord ‘’huispak’’ helemaal hip. We kennen dit kledingstuk onderhand vast allemaal wel van horen zeggen, uit de bladen of van tv. Menig tiener werd geïnspireerd door Paris Hilton tijdens haar reality-tv soap "The simpel life" waardoor veel jeugd een huispak ging dragen van o.a. het merk Juicy Couture. Hier in Nederland werd het huispak razend populair door de Tilburgse Roy Donders die de pakken verkocht als broodjes over de toonbank. Maar wat is het nou eigenlijk precies voor kledingstuk? 

Het huispak

Zoals de naam al zegt is een huispak een pak dat je aantrekt wanneer je voornamelijk thuis bent. Een huispak lijkt een beetje op een joggingpak, een jumpsuit of op simpele sportkleding. Het is in ieder geval erg gemakkelijke kleding die je aantrekt wanneer je na een lange dag hard werken/sporten of als bezige bij thuis even lekker tot rust wil komen. Het is vaak gemaakt van een zachte stof waarmee je het snel warm krijgt, en wat lekker en comfortabel zit. Een huispak kan een beetje vergeleken worden met een pyjama omdat het zo comfy zit. 

Boodschappen doen met een huispak?

Tegenwoordig is het ook vrij normaal om in je huispak even een boodschap te gaan doen of om van a naar b te reizen. Een huispak is onmisbaar in je kledingkast! Tijdens een weekendje weg, op vakantie, met de koudere dagen, op weg naar de sportschool, tijdens je dagelijkse kledingcrisis. Een huispak is vaak de uitkomst. 

[blog-products-1]

Huispak kopen?

In onze webshop hebben wij een divers aanbod aan leuke comfy huispakken waar je gegarandeerd blij van zult worden. Een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand die je eens wilt verassen. 

Heb ik je overtuigd en wil je zelf een nieuw huispak shoppen? Ik heb hier een paar mooie suggesties voor je:

https://www.sliponline.nl/ringella-dames-pyjama-blue-dots-knoopjes-copy.html

https://www.sliponline.nl/pastunette-huispak-dames-met-rits-247-loungepak-da.html

https://www.sliponline.nl/schiesser-heren-huispak-nachtblauw-homewear.html

https://www.sliponline.nl/jack-and-jones-heren-pyjama-huispak-navy-blazer.html

https://www.sliponline.nl/pastunette-huispak-dames-met-rits-dark-blue-stripe.html

 

Groetjes,

Melanie

[blog-products-53]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter