Laden...
  • Lorem ipsum

Wat is Tanga ondergoed

18 Mar 2024
door Franca Jaspers
 
In de wonderlijke wereld van damesondergoed zijn er talloze varianten om te ontdekken. Misschien ben je al bekend met hipster, string en bikinibroekjes, maar laat ik je voorstellen aan de speelse tanga! (En nee, we hebben het hier niet over een dansje.) Tanga ondergoed vindt de perfecte balans tussen speels en stijlvol, met net iets minder bedekking dan een hipster, maar meer dan een string. Het is de ideale keuze voor dames die graag een tikje geheimzinnigheid behouden terwijl ze toch een beetje huid laten zien. Tijd dus om de tanga een speciaal plekje te geven in je lingerielade!

Wat is tanga ondergoed?

Stel je de tanga voor als dat ondeugende vriendinnetje van de bikini. Het is het type ondergoed dat stiekeme briefjes naar jongens stuurt en altijd op de leukste feestjes te vinden is. De tanga biedt een charmante bedekking met driehoekige stukjes stof zowel voor als achter, biedt meer dan een string, maar minder dan een bikinibroekje. Met zijn iets bredere zijkanten zet het je heupen en taille mooi in de verf. Als je graag wat huid laat zien en die zandloperfiguur wilt accentueren, dan is de tanga jouw geheime wapen.

Verschil tussen tanga ondergoed en strings

Hoewel tanga's en strings op het eerste gezicht misschien vergelijkbaar lijken, zijn ze toch echt verschillend. We weten allemaal wat een string doet – het biedt minimale bedekking en is haast onzichtbaar. De tanga daarentegen is iets terughoudender. Hoewel het nog steeds trots je rondingen toont, biedt het meer stof, zowel aan de voor- als achterkant. De keuze tussen de twee hangt af van hoeveel je van je achterste wilt laten zien.

Is een tanga hetzelfde als een hipster?

Absoluut niet! Een hipster is die vriendin die net iets voorzichtiger is – ze is wel op het feest, maar houdt mama snel bereikbaar. Een Hipster leggen de nadruk op de billen, laten deze zien, maar niet zoveel als de tanga of de string. Ze bieden meer bedekking aan de voorkant en zijkanten, waardoor alle ogen op de achterkant gericht zijn.

Hoe zit het nu?

Tanga ondergoed is een fantastische keuze als je speels wilt zijn zonder helemaal los te gaan. Het biedt meer bedekking dan een string, maar minder dan een hipster. Overweeg je ooit de stap naar een string? Dan is de tanga een perfecte tussenstap.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter