Laden...
  • Lorem ipsum

Welk corrigerend ondergoed onder een strakke jurk

6 Apr 2023
door Melanie

De meeste vrouwen zijn zich er wel van bewust dat het dragen van de juiste beha cruciaal is voor een goede pasvorm van hun kleding. Maar veel vrouwen weten niet welk type corrigerend ondergoed ze moeten dragen onder Jurken en jumpsuits. In deze blogpost laten we je zien welk type corrigerend ondergoed het beste is om te dragen onder verschillende soorten jurken en jumpsuits.

Hoe kies je het juiste corrigerend ondergoed onder een jurk

Corrigerend ondergoed kan een geweldige manier zijn om een glad en gestroomlijnd uiterlijk te creëren onder een jurkje. Maar welk ondergoed draag je onder een jurkje? Hier heb ik tips voor je voor het kiezen van het juiste corrigerend ondergoed om te dragen onder een jurkje:

  1. Kies de juiste maat: Corrigerend ondergoed moet goed passen om effectief te zijn. Kies een maat die past bij je lichaamsvorm en controleer of het niet te strak of te los zit.
  2. Overweeg de stijl van je jurkje: Afhankelijk van de stijl van je jurkje, kan het zijn dat je een bepaalde vorm corrigerend ondergoed nodig hebt. Bijvoorbeeld, als je een bodycon jurkje draagt, wil je misschien een hoge taille/corrigerende slip dragen om je buik en heupen te laten glanzen.
  3. Kies het juiste materiaal: Het is belangrijk om het juiste materiaal te kiezen om te voorkomen dat je ondergoed zichtbaar is. Kies voor gladde stoffen zonder naden of kant.
  4. Overweeg het niveau van compressie: Corrigerend ondergoed komt in verschillende niveaus van compressie, van licht tot super stevig. Het niveau dat je kiest, hangt af van het gewenste effect en je comfortniveau.
  5. Zorg voor voldoende ademend vermogen: Hoewel corrigerend ondergoed strak zit om je figuur te vormen, wil je ervoor zorgen dat het nog steeds ademend is. Kies voor ondergoed dat gemaakt is van ademende stoffen zoals katoen of bamboe.

Welk model corrigerend ondergoed is dan geschikt?

Enkele populaire opties voor corrigerend ondergoed zijn een hoge taille slip, een body, of een shapewear jurkje. Het belangrijkste is om te experimenteren en te vinden wat voor jou werkt en waar jij je prettig in voelt.

Wanneer je lichaam een paar kilo meer weegt dan je wilt, kan het lastig zijn om leuke kleding te vinden die flatterend is. Een goede optie is het dragen van corrigerend ondergoed onder je kleding, zodat je probleemgebieden bedekt en toch een mooie jurk kunt dragen. Maar welk soort corrigerend ondergoed moet je kiezen?

Het beste kun je kiezen voor een corrigerende onderjurk en dan het liefste eentje die niet doorschijnt (met zeer platte randjes en naden). Wil je er zeker van zijn dat deze niet doorschijnt? Kies dan kleur die zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur licht, dit zal het minste snel doorschijnen. Hieronder een paar goede opties:

  1. Betaalbaar en niet doorschijnend met een medium correctie: Nomi corrigerende onderjurk
  2. Betaalbaar en medium corrigerend waar je makkelijk je eigen bh onder draagt: Nomi onderjurk wear your own bra
  3. Sterk corrigerende onderjurk van Magic, top kwaliteit corrigerende onderjurk en geheel naadloos.

Wil je geen onderjurk? Dan is een hoge corrigerende boxershort of string ook een optie, of een corrigerende body, hieronder zie je 3 goede opties die niet doorschijnen.

  1. Corrigerende hoge boxershort van Magic
  2. Hoge corrigerende bamboe string
  3. Sterk corrigerende body van magic

Wil je meer weten over corrigerend ondergoed en/of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar. 

Meteen shoppen? Hieronder deel ik een aantal leuke tips voor je, misschien zit er iets voor je bij. 

[blog-products-20]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter