Welke Bh draag je onder een jurk met blote rug? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Welke bh draag je onder een jurk met blote rug?

16 Jun 2022
door Melanie

De meeste vrouwen vinden jurkjes met een open rug altijd ontzettend mooi, maar we vragen ons toch altijd af wat voor bh we daar het beste onder kunnen dragen? Ik heb voor jou het antwoord en wat fijne tips. Want als je dacht dat jurkjes met een open rug moeilijk te combineren zijn met de juiste bh, dan heb je het mis! Er zijn namelijk hele simpele trucs die ervoor zorgen dat je bh niet meer te zien is, zo kun jij de juiste bh voor onder een jurk met blote rug vinden.

Strapless bh

De meesten vrouwen zullen wel een strapless beha in de kast hebben liggen, bij deze bh kun je de bandjes eraf halen, waardoor je geen bandjes over de schouders hebt lopen wanneer dat niet bij je jurk past. Deze beha is ideaal wanneer je een off shoulder top draagt of wanneer je een jurk aan hebt met een lage rug. Als je bh een mooie achterkant heeft dan kan dit prima! Daarom is deze perfect als bh voor een jurk met blote rug.

Plak BH

Een plak Bh draag je alleen aan de voorkant en plak je op je borsten, maar door het speciale ontwerp kunnen deze toch behoorlijk wat ondersteuning bieden. Wat je ook kan gebruiken is een plak beha van siliconen. Deze heeft verder geen bandjes waardoor hij ideaal is voor tops en jurkjes met open stukken. Doordat het van siliconen is, plakt de beha goed aan je borsten vast. Zorg er wel voor dat je hem goed schoonmaakt nadat je hem gebruikt hebt, zo kun je deze plak bh die perfect is bij jurkjes met een open rug vaker gebruiken.

Bh bandjes

Er zijn ook speciale bandjes die je eigen beha bandjes verlengen. Deze kan je over je buik vastmaken, waardoor je beha niet zien is onder een jurkje. Hierdoor loopt je bh bandje een stuk lager over je rug waardoor deze minder snel boven je jurk uitkomt.

Bh met transparantje bandjes

Een bh met transparante bandjes kan ook heel handig zijn, dit is een normale Bh, maar dan met doorzichtige bandjes. Hierdoor valleen deze bandjes niet zo op en kan dat perfect zijn onder jurken met een blote rug of blote schouders.

Siliconen plakkers

Niet heel charmant, maar het werkt wel. Dit is eigenlijk een kleine variant van de siliconen plak beha. Eigenlijk zijn het gewoon tepelplakkers. Deze zijn het meest ideaal als je veel veel cut outs in je jurkje hebt. Deze plakkers zijn er ook in liftende varianten, zodat je toch een beetje ondersteuning en een liftend effect hebt.

Magische clip

Als je voornamelijk veel van je schouders laat zien, kan je ook een magische clip voor je beha gebruiken. Deze clip brengt de bandjes van je beha bij elkaar. Deze kan je ook makkelijk gebruiken bij sporttopjes. Een magische clip / fashion clip gebruik je om van je bh een racerback bh te maken.

Bralette

Een bralette is een Bh zonder sluiting en zonder beugels, maar deze zijn er in zeer mooie kanten varianten, waardoor het mooi is om die onder je jurk uit te laten komen. Heb je een mooie zwart kanten bralette in de kast hangen? Deze kan ontzettend mooi staan onder een zwart jurkje met open rug. Zo zie je aan de achterkant dat de bh mooi bewerkt is. Sexy!

Geven deze bh's voor jurken met een open rug wel genoeg ondersteuning?

Er zijn zeel veel verschillende opties zoals je hierboven, de ene geeft meer ondersteuning als de andere optie. Maar als je toch genoeg ondersteuning zoekt dan heb je meerdere opties. Een bh moet doorzichtige bandjes kan meer dan genoeg ondersteuning bieden. Net zoals een Strapless bh met beugels. Maar ook een plak bh heb je zeer stevige varianten. Dus als je veel ondersteuning nodig hebt, dan zou ik een van die 3 opties kiezen.

Heb ik je overtuigd en wil je mijn tips snel zelf toepassen/shoppen? Ik heb hier een paar mooie suggesties voor je:

https://www.sliponline.nl/pieces-bralette-kant-kanten-bra-top-elzina.html

https://www.sliponline.nl/sassa-vario-bh-strapless-29720.html

https://www.sliponline.nl/magic-plak-bh-strapless-backless-beauty.html

https://www.sliponline.nl/magic-bandeau-bh-zonder-beugels.html

https://www.sliponline.nl/dorina-bandeau-flo-licht-gevuld.html?id=248959238&quantity=1

Groetjes,

Melanie

[blog-products-12]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter