Welke BH onder laag uitgesneden jurk? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Welke BH onder laag uitgesneden jurk?

10 Apr 2023
door Melanie

Op zoek naar de perfecte bh voor onder je favoriete laag uitgesneden jurk? Het vinden van een goede bh die niet zichtbaar is kan soms voelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing! In deze blogpost geven we tips en suggesties voor welke bh het beste werkt bij verschillende soorten laag uitgesneden jurken. Dus leun achterover, ontspan en ontdek hoe jij elke keer weer kunt stralen in jouw prachtige jurk zonder dat er iets te zien is wat niet gezien mag worden.

Welke bh moet je kiezen?

Elke jurk of top is anders. De ene heeft een diepere decolleté, de andere is off-shoulder, enz… Maar welke moet jij nu hebben? Voor een diepere decolleté zijn er verschillende opties: Je kunt kiezen voor een plak-bh of tape. Dit zijn ook fijne opties voor een off-shoulder top/jurk. Met de plak bh en tape kan je jouw borsten ondersteuning geven en bedekken zonder dat je een bandje ziet. Helemaal geen ondersteuning nodig? Dan kan je kiezen voor tepelcovers, deze bedekt de borst en beschermt voor doorschijnen. 

Als je wel een bh met een band wilt, dan kan een V-bra de oplossing zijn. Dit zijn bh's met een extra diepe uitsneden. Een andere optie voor een diepere decolleté is een bralette. Bralettes hebben vaak een lagere uitsnedes dan een bh.  

Welke soort bh kun je het beste kiezen bij verschillende jurkjes

Er zijn veel verschillende soorten bovenkleding met een laag uitgesneden hals, achterkant of blote schouders. Daarom geven wij hierin het juiste advies welke bh daarbij het beste past.

  • Diepe uitgesneden hals: bij een diep uitgesneden hals, is deze bh perfect: Bekijk hier. Dit is een Bh perfect voor jurkjes of kleding met een diepe decolleté.
  • Kleding met blote schouders: kleding met blote schouders met een laag uitgesneden hals, daar heb je genoeg opties voor. Maar het makkelijkste is een strapless bh.
  • Kleding met blote rug:  voor kleding met een blote rug en een laag uitgesneden hals heb je eigenlijk 2 opties. Een plak bh, of een bh met transparantje bandjes.

 Nieuwsgierig naar de producten? Neem dan vooral een kijkje:

Plak bh:

https://www.sliponline.nl/magic-plak-bh-strapless-backless-beauty.html

bh Tape:

https://www.sliponline.nl/magic-breast-tape-bh-tape-fashion-tape.html

Tepelcovers:

https://www.sliponline.nl/magic-tepel-covers-nippless-covers.html

V-bra:

https://www.sliponline.nl/magic-bh-diepe-decollete-v-bra.html

Bralettes:

https://www.sliponline.nl/sloggi-dames-zero-feel-lace-bralette.html

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter