Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed
Volg ons op social media:
U bent hier:

Pyjamabroek

Pyjamabroek voor dames & heren

8 producten
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Pyjamabroek Online

Slaap je het liefste alleen in een pyjamabroek? Of trek je liever je eigen T-shirt aan tijdens het slapen? Dan is een losse pyjama broek ideaal. Ook is het lekker fris voor in de zomer om alleen een korte pyjama broek aan te doen, dit scheelt toch veel warmte tijdens het slapen. En er is toch niks fijner als slapen terwijl je het niet te warm hebt. 

Heb je al genoeg pyjama shirts maar nog geen pyjama broek? Dan kun je bij Sliponline ook je eigen comfortabele pyjama broek bestellen. Zo betaal je niet zoveel als voor een complete pyjama en kan je toch een mooie complete set hebben.


Pyjamabroeken voor dames & heren

Met ons mooie en diverse aanbod zit er zeker een fijne pyjamabroek voor jou bij. Fijne lange effen pyjamabroeken voor heren die bij ieder shirt passen. Deze rekken lekker veel mee zodat ze nooit te strak zitten, want een pyjama moet lekker meebewegen zodat jij kan rollen in bed zonder dat de pyjamabroek gaat knellen. Kies daarom een pyjamabroek uit die niet te klein is en lekker ruim zit, bij die relax avond op de bank moet alles wel lekker comfortabel zitten natuurlijk. Bestel je pyjamabroek vandaag nog voor 17:00 dan sturen wij deze meteen naar jou toe. Zo kan jij lekker snel genieten van de comfortabele pyjamabroek

Onze nieuwe producten