Laden...
  • Lorem ipsum

10X TIPS VOOR EEN MEIDENAVOND OF PYJAMAFEESTJE VOOR MEISJES

4 Nov 2022
door Melanie

Aftellen geblazen! Binnenkort hebben jullie een meidenavond of een pyjamafeestje in huis. Gauw op zoek naar ideeën en tips, Pinterest afstruinen en zoeken op Google naar inspiratie om de avond zo leuk mogelijk te kunnen invullen. 

Shop je allerleukste pyjama bij Sliponline want het is tijd voor een meidenavond of pyjamafeestje! Hier heb ik een aantal leuke tips om de avond zeker te laten slagen:

1. Een leuke film kijken

Leg een matras neer voor de tv, pak een aantal heerlijk zachte dekens en verzamel alle kussens in huis. Maak een bak popcorn en open een zak chips en geniet met elkaar van een leuke film.

2. Beauty salon 

Hoeveel kleuren nagellak heb jij? Lak elkaars nagels en maak het af met een handmassage. Of ga voor een lekkere zelfgemaakt masker van fruit zoals banaan of avocado. Zo kun je lekker fris en fruitig je bed induiken. 

3. De moppen trommel

Zin om te lachen? Of hou je meer van raadsels? Vermaak elkaar door leuke moppen te vertellen. Gebruik een moppenboek (te leen bij de bieb) of struin het internet af naar de leukste moppen en schrijf ze op om later nog eens iemand anders aan het lachen te maken. 

4. Time to snack!

Maak een lekkere healthy snack schaal met lekkere gezonde snacks zoals snoeptomaatjes, worteltjes, stukjes paprika en komkommer. Als extraatje kun je er een dipsausje bij doen. Of maak een heerlijke fruitsalade!

5. Samen een verhaal verzinnen

Begin met de zin “er was eens…” en maak deze zin af. Vervolgens plakt de eerstvolgende hier een zin aan en zo voegt iedereen er steeds een paar zinnen bij. Wedden dat het een heel spannend verhaal gaat worden?

Extra tip: maak het donker en gebruik een gezellig bij het vertellen van een spannend verhaal

6. Tijd om te dansen

Doe eens lekker gek en zet wat muziek op! Doe alsof je borstel een microfoon is en dans en spring met elkaar in jullie pyjama's van Sliponline. Of doe een wedstrijdje “wie het gekst kan dansen”. Daar wordt je zeker vrolijk van samen.


7. Kussengevecht

Voor het slapen moet de avond toch wel even afgerond worden met een kussen gevecht. Laat de kussens maar lekker rond vliegen.

8. Vraag spelletjes doen

Doe samen leuke vraag spelletjes zoals Truth or Dare. 

Extra tip: gebruik een vrolijke lichtslinger om de slaapkamer op te leuken

9. Complimenten briefjes 

Knip stroken van een vel papier en deel pennen uit. Laat iedereen complimentjes opschrijven voor alle aanwezigen. Doe dit in een schaal of een mandje en vis daarna één voor één, een compliment eruit. Dat zal je zeker een goed gevoel geven en geeft ook een leuke groepssfeer. 

10. DIY activiteit

Als de avond nog jong is, is het leuk om een knutselactiviteit te doen zoals het maken van een slaapmasker of een mooie vriendschapsarmband. Zo heb je nog een leuk aandenken aan jullie avondje samen!

Al met al genoeg leuke tips en activiteiten om de avond nooit meer te kunnen vergeten. Voor welke tips ga jij? 

Om fashionable de avond door te komen en te beleven heb je natuurlijk een perfecte pyjama nodig. Hieronder zal ik wat tips voor je delen om gelijk te shoppen. Heb je vragen over de maat/ het model of advies nodig? Onze klantenservice is altijd bereikbaar. 

https://www.sliponline.nl/cocodream-fleece-meisjes-pyjama-sleep-blauw.html

https://www.sliponline.nl/cocodream-velours-meisjes-pyjama-stars-creme-copy.html

https://www.sliponline.nl/cocodream-dames-onesie-pink-stripe.html

https://www.sliponline.nl/cocodream-meisjes-onesie-fleece-creme-hearts.html

https://www.sliponline.nl/cocodream-meisjes-onesie-fleece-grey-393350.html

Groetjes,

 

Melanie

[blog-products-25]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter