3 tips om het juiste ondergoed te kiezen.. - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

3 tips om het juiste ondergoed te kiezen..

25 Apr 2022
door Melanie

Soms kan het lastig zijn om het juiste ondergoed te kiezen bij je outfit. Je hebt na een poosje testen en uitproberen vaak al gauw een favo merk welke je het fijnst vind zitten. Met die ene onderbroek zit je jeans veel beter, en die ene effen bh tekent het minste af onder je favoriete shirt. Soms kan het echter lastig zijn om het juiste ondergoed te kiezen bij je outfits. En ik ga je daarbij helpen! 

 

1. De kleur en print van je ondergoed 

De felle kleuren trekken vaak als eerste onze aandacht als we online gaan shoppen, deze springen er immers sneller uit! Echter is het belangrijk om ook een aantal simpele slips en bh's in de kast te hebben liggen. Zorg ervoor dat je een aantal effen basiskleuren in je onderbroekenlade hebt liggen: zwart, rood en huidskleur. De nude/effen kleur spreekt je misschien het minste aan omdat het natuurlijk een hele saaie kleur is, maar toch heb je deze nodig! Onder een witte rok of broek is een huidskleur onderbroek/short vaak het minst doorschijnend. Rood is hiervoor ook een geschikte kleur, maar bied niet altijd garanties. 

Hetzelfde geldt voor kant: het is vaak heel mooi maar niet onder elke outfit is het handig en subtiel. Heb je een strak shirt aan? Kies dan voor een gladde bh, want met kant ga je het door je shirt heen zien. 

2. Koop de juiste maat

Een te strakke onderbroek zit niet fijn maar bovenal tekent het ook veel af. Een te grote onderbroek zit ook niet mooi, de stof gaat dubbel zitten aan de achterkant en tekent dan alsnog af. Omdat elk merk en model anders kan vallen raad ik je aan om ze te blijven door passen. Na een poosje weet je wel wat voor jou pasvorm de beste maat is en dan kan je gemakkelijker bestellen in het vervolg.

Je moet ook opletten naar de afwerking van het ondergoed. Je hebt onderbroeken met een mooie rand of kant, er zijn naadloze opties en er is ook corrigerend ondergoed. Onder een jurkje kun je dan het beste kiezen voor een naadloos exemplaar terwijl je onder een jeans meer opties hebt.

Regel: probeer verschillende onderbroeken uit. Niet elke onderbroek staat overal even goed onder. 

3. Organiseer je onderbroeken en bh's 

Geen enkel persoon wil in de ochtend lang stilstaan bij de keuze van zijn of haar ondergoed. Ik heb de oplossing! Het kost wellicht wat tijd en misschien wat extra ruimte maar dan heb je ook wat. Organiseer je onderbroeken en bh's! 

Zorg ervoor dat je 3 bakken hebt in een lade of ga voor 3 verschillende lades.

- In 1 bak of lade bewaar je de naadloze onderbroeken en gladde bh's: ideaal voor jurkjes, rokjes en strakke shirts. 

- In 1 bak of lade bewaar je de exemplaren van kant en met dikke afwerkingen: ideaal voor de stoere jeans en onder je truien. 

- In je laatste bak of lade verzamel je al het overige ondergoed, denk hierbij aan boxershorts en hemdjes bijvoorbeeld.

 

Met deze opruim techniek heb je altijd het juiste ondergoed binnen no time bij de hand. Weet je niet precies welk ondergoed waar het beste onder staat? Probeer dit dan uit! Las een paar uurtjes een pas sessie in en je weet precies welke combinaties het mooiste zijn en het lekkerste zitten.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over deze tips/ondergoed of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen en adviseren je graag.

Zelf een nieuwe ondergoed shoppen? Ik heb hier een paar mooie suggesties voor je:

https://www.sliponline.nl/sloggi-dames-zero-feel-maxi-slip.html

https://www.sliponline.nl/magic-high-waist-dames-taille-slip.html

https://www.sliponline.nl/chantelle-kanten-beugel-bh-every-curve-full-cup.html

https://www.sliponline.nl/sloggi-zero-feel-ultra-bra-ex-naadloze-bh.html

https://www.sliponline.nl/bjorn-borg-5-pack-heren-boxershort-color-combi.html

 

Groetjes, 

Melanie

[blog-products-19]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter