SlipOnline - 4 leuke en handige Sinterklaas tips - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

4 leuke en handige Sinterklaas tips

7 Nov 2018

Sinterklaas Cadeau tips voor kinderen, dames en heren

Welk cadeautje wil je dit jaar toch weer geven aan je kinderen, vrouw, vriendin, oma , opa of andere waar je graag een cadeautje aan wilt geven, het blijft moeilijk.

Daarom hebben wij voor jouw een mooie lijst met leuke tips en ideeën gemaakt, zodat het net iets makkelijker wordt.

En aangezien wij bij Sliponline vooral ondergoed, nachtkleding, zakdoeken en sokken aanbieden worden onze cadeau tips nog praktisch en handig ook.

 

Pyjama’s

Pyjama’s zijn al sinds jaren een leuk cadeau dat vaak met sinterklaas gegeven wordt.

Tegen de feestdagen wordt het meestal ook een stuk kouder, de eerste sneeuw begint te vallen en de nachten zijn langer en kouder.

Daarom is de pyjama ideaal: Een lekker warme en zachte pyjama om die koude avonden / nachten lekker op de bank of in bed door te brengen. Dus een pyjama is een leuke en handige keuze.

Kies er dan natuurlijk wel eentje met een grappige print, dat maakt het cadeau een stuk leuker.

Welke pyjama s kunnen wij jouw aanbieden, dit zijn er eigenlijk teveel om op te noemen, daarom hier even een snelle opsomming van de verschillende soorten.

De grote favorieten zijn elk jaar weer de lekker warme en zachte badstof en velours pyjama’s. En ook zo lekker om s ’avonds na het warme bad mee op de bank tegen elkaar te kruipen in de heerlijk dikke pyjama.

Voor veel mannen is zo’n dikke pyjama veel te warm dan kun je beter kiezen voor een gewone fijne katoenen tricot pyjama. Ook deze zijn er in heeeel veel kleuren en leuke printjes voor de dames, heren en kinderen.

 

Zakdoeken

Ik hoor het je al denken, ik ga toch geen zakdoeken geven dat is oubollig.

Nou nee, de katoenen zakdoek is een cadeau voor sinterklaas / kerst die echt door velen nog echt gewaardeerd wordt.

Veel mensen dragen een katoenen zakdoek bij zich, en via Zakdoekwinkel.nl  hebben we niet zoals vroeger alleen maar een saaie altijd dezelfde zakdoek. Bij ons kun je kiezen uit een geweldig assortiment,  of je nu een zakdoek op roos,  een zakdoek in een mooie luxe verpakking wilt of gewoon in een pakje per dozijn.

Het kan allemaal, jij maakt een keuze en wij zorgen dat het cadeautje op tijd voor sinterklaas klaarligt. Misschien niet door de schoorsteen maar wel netjes en op tijd.

 

Ondergoed

Ondergoed als sinterklaas cadeau, waarom niet?

Ja waarom zou je iemand niet gewoon blij kunnen maken met ondergoed, iets wat we elke dag nodig hebben.

En online bij Sliponline hebben we daar meer dan genoeg van, of je voor je schat nu een leuke short of een sexy string wilt, wij hebben het voor je.

Maar ook voor een  fijn hemdje dat al een tijdje aan vervanging toewas kunt u op onze site terecht.

Zou je veel buiten in de kou staan of van plan te zijn op wintersport te gaan, dan is thermo ondergoed van bijvoorbeeld  het merk Beeren lekker warm en ook nog eens betaalbaar.

 

Sokken

Een echt sinterklaas maar ook kerstcadeau wat al jaren aan veel mannen wordt gegeven zijn sokken.

De meeste mannen hebben al jaren dezelfde soort sokken die toch regelmatig aan vervanging toe zijn, en dit is de perfecte tijd.

Nieuwe sokken zijn weer lekker dik en warm, zodat hij geen koude voeten hoeft te hebben tijdens deze winter dagen.

En kom je er toch niet uit wat nu het meeste geschikt is als cadeau? Of heb je een andere vraag over de juiste maat, kwaliteit of model? Vraag het ons dan even, zo geef jij zeker een leuk maar ook handig cadeautje wat altijd goed is!

[blog-products-30]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter