Laden...
  • Lorem ipsum

Bh opvullen, zo kun je dat doen

19 Jun 2023
door Melanie

Een goed passende bh is essentieel voor het comfort en zelfvertrouwen van elke vrouw. Soms kan het zijn dat je Bh wat extra vulling nodig heeft om een mooie vorm te creëren of om iets meer volume toe te voegen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je Bh op te vullen en aan te passen aan jouw wensen. In dit blogartikel zullen we enkele handige tips en technieken bespreken om je Bh op te vullen voor de perfecte pasvorm.

1. Kies de juiste bh-stijl: voordat je begint met het opvullen van je bh, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste bh-stijl hebt gekozen. Verschillende bh-stijlen hebben verschillende kenmerken die kunnen helpen bij het creëren van een voller uiterlijk. Push-up bh's hebben bijvoorbeeld vaak gevoerde cups en extra vulling aan de onderkant om de borsten naar boven te liften en meer volume te geven. Een balconette-bh kan ook een goede keuze zijn, omdat deze de borsten naar voren duwt en een voller decolleté creëert.

2. Gebruik bh-vullingen: bh-vullingen zijn speciale pads of kussentjes die in de cups van je bh kunnen worden geplaatst om extra volume toe te voegen. Deze vullingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je behoeften past. Plaats de vullingen in de onderste helft van de cups voor een natuurlijke uitstraling. Experimenteer met verschillende vullingen en posities om het gewenste effect te bereiken.

3. Probeer siliconen inserts: siliconen inserts zijn een andere geweldige optie om je bh op te vullen. Deze inserts zijn gemaakt van zacht siliconenmateriaal en bootsen de textuur en het gewicht van echte borsten na. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en kunnen in de cups van je Bh worden geplaatst voor extra volume. Siliconen inserts voelen comfortabel aan en passen zich aan de vorm van je borsten aan voor een natuurlijke uitstraling.

4. Maak gebruik van sokken of stoffen: als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke oplossing, kun je ook sokken of stoffen gebruiken om je bh op te vullen. Kies een paar schone, zachte sokken of een panty en rol ze op tot een geschikte vorm en grootte. Plaats ze vervolgens in de cups van je bh om meer volume te creëren. Zorg ervoor dat je de sokken op een comfortabele en evenredige manier verdeelt voor een symmetrisch resultaat.

5. Pasvorm en maat: zorg ervoor dat je bh de juiste pasvorm en maat heeft voordat je gaat opvullen. Een Bh die goed past, geeft je buste al een mooie vorm en ondersteuning. Het opvullen van een goed passende bh kan een subtieler en natuurlijker resultaat opleveren. Zorg ervoor dat de bandjes goed zijn afgesteld en dat de sluiting comfortabel zit. Conclusie: het opvullen van een bh is een handige manier om wat extra volume en vorm aan je buste toe te voegen. Of je nu kiest voor bh-vullingen, siliconen inserts, sokken of stoffen.

De juiste bh kiezen zodat je geen vullingen nodig hebt

Je eigen bh opvullen kan een prima keuze zijn, alleen het is niet altijd de beste keuze. Dit komt doordat een bh opvullen er wat rommelig uit kan zijn, vooral wanneer een gedeelte van je bh onder je outfit uitkomt, of wanneer je strakke kleding draagt (en je de oneffenheden snel ziet). Daarnaast kunnen deze opvullingen, (vooral wanneer je sokken etc. gebruikt in plaats van echte Bh-vullingen) gaan schuiven. Daarom is het aan te raden om een echte push up bh te kopen, hierdoor heb je een fijne bh met een vulling die je vaker kunt gaan gebruiken wanneer je deze nodig hebt. Bekijk ze hier.

Wil je meer weten over onze collectie bh's en/of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar, via de chat, mail of telefoon.

Meteen mijn adviezen voor het vullen shoppen?

[blog-products-57]

Groetjes,

Melanie

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter