Laden...
  • Lorem ipsum

Bh's voor hangende borsten (theezakjes)

30 Jan 2024
door Melanie

Vele vrouwen ervaren op een bepaald punt in hun leven het probleem van hangende borsten. Hoewel dit een natuurlijk onderdeel is van het ouder worden en de zwaartekracht, kan het soms zorgen voor ongemak en een gebrek aan zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er speciaal ontworpen bh's die de nodige ondersteuning bieden en je borsten een mooie vorm geven, zelfs als ze hangen. In dit blogartikel bespreek ik enkele tips en suggesties voor het vinden van de juiste bh's voor hangende borsten.

1. Kies voor bh's met brede, verstelbare bandjes

Bij het zoeken naar een bh voor theezakjes (hangende borsten) is het belangrijk om te letten op de bandjes. Kies bh's met brede, verstelbare bandjes, omdat deze extra ondersteuning bieden en de druk beter verdelen over je schouders. Verstelbare bandjes stellen je ook in staat om de bh aan te passen aan jouw lichaamsvorm en comfortniveau.

2. Ga voor bh's met een beugel

Bh's met beugels zijn zeer geschikt voor als bh voor theezakjes (hangende borsten). De beugel ondersteunt de onderkant van de borsten en houdt ze op hun plaats, waardoor ze een mooie vorm krijgen. Kies voor beugels die breed genoeg zijn om het volledige gebied onder je borsten te omvatten. Zorg ervoor dat de beugels goed passen en niet in je huid snijden of ongemak veroorzaken.

3. Kies bh's met voorgevormde cups

Bh's met voorgevormde cups zijn ideaal voor het ondersteunen van hangende borsten. Deze cups geven je borsten een liftend effect en creëren een mooie vorm. Ze verminderen ook het doorzakken en zorgen voor een betere pasvorm. Let bij het kiezen van een bh met voorgevormde cups op de juiste maat en vorm, zodat ze goed bij je borsten passen en voldoende ondersteuning bieden.

4. Zoek naar bh's met een stevige onder band

Een stevige onder band is essentieel bij het selecteren van een bh voor hangende borsten. De onder band zorgt voor de meeste ondersteuning en helpt bij het optillen en vormen van je borsten. Kies bh's met een brede, stevige onder band die goed aansluit op je lichaam zonder te knellen. Zorg ervoor dat de onder band plat ligt tegen je huid en niet opkruipt.

5. Overweeg speciale bh's, zoals een minimizer of een bustier

Voor vrouwen met hangende borsten kan het ook de moeite waard zijn om speciale Bh's zoals een minimizer of een bustier te overwegen. Een minimizer-bh verdeelt het volume van je borsten over een groter gebied, waardoor ze optisch kleiner lijken. Een bustier biedt meer ondersteuning en kan helpen bij het creëren van een liftend effect. Probeer verschillende stijlen uit om te zien welke het beste bij jou past. 

Wanneer heb je nu hangende borsten / theezakjes?

Als de borst niet meer rond is, naar beneden hangt en de tepel naar beneden wijst, wordt dit een hangende borst oftewel "theezakjes" genoemd. Dit komt door een verstoring in het evenwicht van de borsten, veroorzaakt door te veel huid rondom de borsten of onvoldoende volume in de borsten. Dit kan worden veroorzaakt door factoren zoals veroudering, gewichtsschommelingen en zwangerschap, iedere vrouw kan dit overkomen, vooral op een latere leeftijd.

Wil je meer weten over onze collectie bh's voor theezakjes / hangende borsten en/of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar, via de chat, mail of telefoon.

Meteen mijn adviezen shoppen?

[blog-products-56]

Groetjes,

Melanie

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter