Een Bh strapless maken? (Zo kun je dat makkelijk zelf) - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Een Bh strapless maken, zo moet dat

11 Jun 2023
door Melanie

Strapless bh's zijn een mode-essentieel geworden voor vrouwen die graag off-shoulder tops, jurken en outfits met open rug dragen. Hoe kun je ervoor zorgen dat die bandjes niet meer zichtbaar zijn? In deze blog lees je alles over tips en tricks om je bh gemakkelijk strapless te maken. Dat is nou eens handig! 

De voordelen van een strapless Bh

Een strapless BH is een veelzijdig kledingstuk. Je krijgt vaak afneembare bandjes bij de BH, zodat je extra ondersteuning kunt creëren wanneer je dat nodig hebt. Bovendien hebben veel strapless Bh's gladde cups, waardoor ze perfect zijn voor het dragen onder een T-shirt. Met een strapless BH hoef je je geen zorgen te maken over zichtbare bh-bandjes bij het dragen van je favoriete topjes - het biedt de perfecte oplossing!

Om een bh strapless te maken, kun je de volgende stappen volgen:

1. De Juiste Maat is Essentieel

Een goede pasvorm is de basis van comfort, vooral bij een strapless bh. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest, inclusief de omtrek en cupmaat. Een te strakke bh kan snijden en ongemak veroorzaken, terwijl een te losse bh kan afzakken en niet de gewenste ondersteuning biedt.

2. Kies voor Kwaliteit

Investeer in een kwalitatieve strapless bh van een betrouwbaar merk. Een goed gemaakte bh met stevige banden en voldoende ondersteuning is essentieel om ervoor te zorgen dat de bh op zijn plaats blijft en je buste goed ondersteunt.

3. Controleer de Antislip-technologie

Veel moderne strapless bh's zijn voorzien van antislip-technologie, zoals siliconenranden, om ervoor te zorgen dat de bh op zijn plaats blijft zonder af te zakken. Controleer of de bh die je kiest deze functie heeft voor extra zekerheid.

4. Oefen het Dragen van de Bh

Als je niet gewend bent om strapless bh's te dragen, oefen dan een beetje voordat je het daadwerkelijk draagt. Probeer de bh thuis uit met verschillende outfits om te wennen aan het gevoel en om te zien hoe goed het blijft zitten.

5. De Juiste Stijl voor Jouw Outfit

Er zijn verschillende stijlen strapless bh's beschikbaar, zoals push-up, bandeau en balconette. Kies de stijl die het beste past bij het type outfit dat je van plan bent te dragen. Een push-up stijl kan bijvoorbeeld helpen om een extra lift en volume te geven, terwijl een bandeau stijl meer geschikt kan zijn voor eenvoudige tops.

6. Let op de Rugsluiting

De sluiting aan de achterkant van de bh speelt ook een rol in het comfort. Kies een bh met meerdere sluitingshaakjes zodat je de pasvorm kunt aanpassen en ervoor kunt zorgen dat de bh goed blijft zitten.

7. Gebruik Dubbelzijdige Tape

Als je extra zekerheid wilt, kun je dubbelzijdige tape gebruiken om de bh op zijn plaats te houden. Plaats een klein stukje tape aan de binnenkant van de bh en op je huid om te voorkomen dat de bh verschuift.

8. Onderhoud en Reiniging

Volg de onderhoudsinstructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat je strapless bh in optimale conditie blijft. Handwas is vaak aan te raden om de elasticiteit en antislip-technologie te behouden.

9. Verwijder de bandjes van de bh.

De meeste bh's hebben afneembare bandjes die je gemakkelijk kunt losmaken. Haal de bandjes voorzichtig uit de bh.

  1. Controleer of de bh goed past zonder de bandjes. Trek de bh aan en controleer of deze voldoende ondersteuning biedt en op zijn plaats blijft zonder de bandjes. Het is belangrijk dat de bh goed past en niet afzakt of knelt.
  2. Gebruik eventueel bh-accessoires. Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die je kunt gebruiken om een strapless bh op zijn plaats te houden. Bijvoorbeeld:
    • BH-verlengstukken: Deze zijn ontworpen om aan de achterkant van de bh te bevestigen en extra grip te bieden.
    • BH-bandjes met siliconen: Dit zijn speciale bandjes met een siliconenlaagje aan de binnenkant dat helpt om de bh op zijn plaats te houden.
    • BH-tape: Deze tape kan worden gebruikt om de bh aan je huid te bevestigen en te voorkomen dat deze afzakt. Zorg ervoor dat je een huidvriendelijke bh-tape gebruikt en volg de instructies op de verpakking.

Hulp vragen om jouw Bh strapless te maken

Pas de bh aan indien nodig. Als de bh nog steeds niet goed op zijn plaats blijft zonder bandjes, kun je overwegen om naar een professionele lingeriewinkel te gaan om de bh aan te laten passen. Ze kunnen bijvoorbeeld extra beugels of siliconen randen toevoegen om de bh beter te laten zitten.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle bh's geschikt zijn om strapless te dragen, en dat het succes van het dragen van een bh zonder bandjes afhangt van de pasvorm en het ontwerp van de bh, evenals je individuele lichaamsvorm.

Wil je meer weten over onze collectie bh's en/of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar, via de chat, mail of telefoon.

Meteen mijn adviezen shoppen? Ga hier naar onze bestseller bh's: 

https://www.sliponline.nl/dames/tops-bhs/bhs/

[blog-products-4]

Groetjes,

Melanie

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter