Een pyjama voor elke gelegenheid! - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Een pyjama voor elke gelegenheid!

30 Dec 2022
door Melanie

Wanneer draag je een leuke pyjama?

Een pyjama kun je met veel gelegenheden dragen. Nu bedoelen we natuurlijk geen normale uitjes zoals bij verjaardagen en feestjes, of een bruiloft of iets anders. Maar wist je dat er ook genoeg momenten zijn die met slapen te maken hebben, waarop jij kunt kiezen voor een leuke fijne pyjama? In deze blog bespreek ik welke pyjama’s geschikt zijn om te dragen tijdens o.a. een filmavond, logeerpartij, vakantie, ziekte, wintersport etc. voor het hele gezin.  

Tijdens een gezellige filmavond..

Een filmavond is een ontspannen bezigheid. Je kiest een leuke, vrolijke, grappige, ontroerende of misschien juist een spannende of enge film uit, en gaat hier eens even lekker voor zitten. Een filmavond doe je vaak in de avond, maar 's middags kan ook prima, misschien op een regenachtige of koude middag. Dit soort dagen is het perfect om de hele dag je pyjama aan te houden, of om je pyjama al vroeg op de dag weer aan te doen omdat je het huis niet meer uit hoeft. Een filmavond kan gezellig zijn met je partner, of juist ook samen met je kinderen als je die hebt. Daar pas je je filmkeuze dan uiteraard op aan! Allemaal vast je pyjama aan doen, wat popcorn of chips erbij en gezellig op de bank in jullie pyjama's genieten van een gezellige filmavond!

Een slaapfeest in je pyjama

Een slaapfeestje, is dat niet alleen voor kinderen? Nee, zeker niet! Ook als je geen kind meer bent kan het leuk zijn om met vriendinnen of vrienden een slaapfeest te organiseren. Je maakt er eerst een gezellige meiden of jongens avond van, misschien een filmavond of iets anders, en daarna lekker naar bed! Dan wil je wel goed voor de dag komen in een pyjama met een goede pasvorm, die er ook nog eens leuk uit ziet. Je kunt kiezen voor een pyjama set met een lange pyjamabroek en lange mouwen, maar in de zomer kan een shortama handig zijn, zowel met shirt als met hemd te verkrijgen. Of je houd misschien meer van een nachthemd, zowel met lange als korte mouwen te verkrijgen. Kies hier een leuke dames pyjama of heren pyjama voor een slaapfeestje! Of gaat je kind naar een slaapfeestje? Bekijk hier onze kinderpyjama’s voor jongens en meisjes!

Een comfortabele dames pyjama tijdens je kraamtijd

Heb je net een baby gekregen, of moet je binnenkort bevallen? Dan is een prettige pyjama van katoen, die niet te snel zweet, wel lekker! Je kraamtijd is al intensief genoeg en je brengt wat meer tijd door in bed dan anders, een fijne dames pyjama mag dan niet ontbreken. Wij hebben ook elastische banden bij diverse dames pyjamabroeken, dus dat rekt wat mee. Daarnaast hebben we pyjama’s voor verschillende seizoenen en temperaturen. Als je in winter gaat bevallen kun je kiezen voor een katoenen dames pyjama set, lekker warm, of in de zomer voor een luchtige shortama met een shirt of hemdje. Of ga voor een mooi fijn zittend nachthemd met dunne bandjes of korte/lange mouw. Net wat jij prettig vindt. We hebben ook vrolijke prints en kleuren in onze collectie zitten waar je uit kunt kiezen.

Welke pyjama neem jij mee tijdens je zomervakantie?

Als je in de zomer op vakantie gaat, kun je te maken krijgen met warme nachten. Zeker als je naar het buitenland gaat, met de auto of misschien het vliegtuig, maar ook als je in Nederland blijft kun je te maken krijgen met temperaturen boven de 20 en misschien wel 30 graden. Dan zijn de nachten vaak ook wel warm, en slaap je niet meer in een lange warme pyjama. Een luchtige pyjama is dan wel nodig! Houd je meer van een nachthemd of een shortama? Wij hebben het allemaal. Een pyjama van katoen in ieder geval, want dat ademt meer als een synthetische pyjama. En je kunt de shortama combineren met een t-shirt of hemdje. 

Een warme pyjama om mee te nemen op wintersport

Als je op wintersport gaat, meestal ergens tussen november en maart, dan is een warme dames, heren of kinderpyjama wel nodig. Het kan koud zijn, en als je overdag buiten bent geweest dan wil je in de avond weer lekker warm worden! Je kunt onze pyjama’s in de avond best vast aantrekken, want ze dragen comfortabel en warm. De pyjama sets bestaan uit een lange pyjamabroek en een pyjama shirt met lange mouwen, vaak in de stoffen velours, fleece, badstof of flanel.

Ben je ziek en lig je tijdelijk wat vaker in bed?

Misschien heb je wel griep, een flinke verkoudheid of Corona. Dan lig je mogelijk wat meer in bed dan anders. Vervelend! Een katoenen pyjama kan dan extra prettig zijn omdat je het misschien sneller koud hebt, of juist sneller zweet. Synthetische pyjama’s zouden we je dan niet aanbevelen. Een katoenen pyjama is gemaakt van de katoenplant en heeft ademende eigenschappen. Dat is echt wel prettiger als je ziek in bed ligt. We hebben meerdere leuke prints en zorgen voor een snelle levering zodat je snel kunt genieten van een fijne pyjama tijdens je ziekte bed. 

Wij hebben dus een pyjama voor elke gelegenheid!

Of je nu thuis gaat slapen, of ergens anders, het maakt niet uit: onze pyjama’s zijn ook geschikt om aan anderen te laten zien! En of je nu een pyjama zoekt voor warm weer, of voor koude nachten, ook daarin genoeg keuze. Wil je meer weten over onze collectie en of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar. 

Meteen een leuke pyjama shoppen? Hieronder deel ik een aantal leuke tips voor je, misschien zit er iets voor je bij. 

https://www.sliponline.nl/pastunette-dames-shortama-korte-broek-grey-dots.html

https://www.sliponline.nl/pastunette-heren-nachthemd-km-105cm.html

https://www.sliponline.nl/lunatex-velours-dames-pyjama-4180-darkblue.html

https://www.sliponline.nl/pastunette-heren-pyjama-calming-green.html

https://www.sliponline.nl/kinderen/kinder-nachtkleding/kinder-pyjama/winter-pyjama/

 

Groetjes,

Melanie

[blog-products-22]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter