Laden...
  • Lorem ipsum

Hoe ga je zichtbare bh randjes en lijntjes tegen?

17 Mar 2024
door Franca Jaspers

We investeren veel tijd en geld in het kopen van onze favoriete bh's. Maar het is enorm frustrerend als we dan bh-lijntjes zien verschijnen onder onze T-shirts of andere kleding. Om vrouwen te helpen de kunst van het kleden te verfijnen, biedt deze blogpost informatie over de verschillende manieren om afscheid te nemen van bh-lijntjes, zowel aan de voor- als achterkant. Ook bespreken we waarom het belangrijk is je bh's te onderhouden en welke impact dit kan hebben op je algehele look.

Wat is de beste manier om Bh-lijntjes te vermijden?

Bh-lijntjes kunnen dagelijks een irritatie vormen voor veel vrouwen. Ze verpesten niet alleen je look, maar trekken ook ongewenste aandacht. De redenen voor deze bh-lijntjes kunnen uiteenlopen, zoals te grote cups, onjuiste afwerking, naden, enzovoort. In plaats van onze bh's de schuld te geven, is het verstandiger om andere opties te proberen tegen die bh lijntjes of randjes. Hier onthullen we enkele tips om de bh-lijntjes die je dwarszitten aan te pakken.

Waarom heb ik Bh-lijntjes?

Een ongeschikte bh kan lijnen creëren die door je outfit heen zichtbaar zijn. Bh-lijntjes kunnen zowel op de buste als op de rug verschijnen. In veel gevallen kan ook het dragen van een onjuiste bh-maat een reden zijn. Maar als je ze nog steeds niet kunt vermijden, ondanks dat je de juiste maat hebt gekozen, probeer dan de onderstaande opties.

Hoe kom ik af van Bh-Lijntjes aan de voorkant?

  1. Kies naadloos: de stiksels die over de bh-cups lopen, worden naden genoemd. Deze kunnen soms door je outfit heen zichtbaar worden, wat ongewenste bh-lijntjes veroorzaakt. Kies voor naadloze bh's om je bh-lijntjes simpelweg te laten verdwijnen. Bh's die niet snel doorschijnen worden vaak ook T-shirt bh's genoemd.
  2. Vermijd dik gevulde bh's of kanten bh's: kant en satijnen strikjes worden vaak gebruikt om bh's te versieren. Vermijd bh's met versieringen als je outfit een gladdere buste vereist. Een bh met een lichte vulling en zonder kant schijnt het minst snel door.
  3. Draag een bh hemd: in tegenstelling tot je gewone bh's, hebben bh hemdjes geen duidelijke cups. Hierdoor is de kans op bh-lijntjes veel kleiner.
  4. Bralette: kies voor een bralette, deze zijn gemaakt van een mooie gladde stof en afgewerkt met gladde randjes die zeker niet doorschijnen. Bijvoorbeeld de Sloggi zero feel tops zijn perfect geschikt.

Manieren om van Bh-bandjes lijntjes op de rug af te komen

  1. Gebruik een Bh-clip: Bh-lijntjes zijn niet alleen een probleem aan de voorkant, maar kunnen ook ongewenst verschijnen op de rug. Dit gebeurt voornamelijk vanwege de schouderbandjes! Gebruik een bh-clip om de bandjes samen te binden en zo de contouren die je bandjes kunnen tonen te vermijden.
  2. Probeer lage rug bh bandjes: een andere reden voor bh-lijntjes op de rug kan de bh-band zijn. Gebruik de speciale lage rug bh bandjes die de bandjes goed onder je taille kruisen, om bh-lijntjes te voorkomen.
  3. Vind een bh waarvan je de bandjes los kunt maken: wist je dat een convertible bh op 6 verschillende manieren gestyled kan worden? In principe kunnen de bandjes worden gekruist, losgemaakt of zelfs vervangen door transparante bandjes. Deze bh is echt handig om van bh-lijntjes aan de achterkant af te komen. De Magic multi way bh is hier perfect voor.

Hoe onderhoud je jouw Bh's om Bh-lijntjes te vermijden?

Dit zijn de meest gebruikelijke manieren om te voorkomen dat je bh-lijntjes laat zien. Je kunt ook op het internet zoeken, dat vol staat met opties om bh-fouten aan te pakken. Maar de gemakkelijkste manier om door deze situatie heen te komen, ligt in het kiezen van de juiste bh in de juiste maat! Dit lost in essentie de meeste problemen op die je met bh-lijntjes kunt hebben.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter