Hoe vaak je ondergoed verschonen, onze tips - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Hoe vaak je ondergoed verschonen, onze tips

4 Mar 2019
door Franca Jaspers

Hoe vaak moet je nou je ondergoed verschonen, wat is het best en wat doen de meeste mensen. De meerderheid van de mannen en vrouwen verschonen dit 1 of 2x per dag. We gaan hier uitleggen wat het meest hygiënische is, maar het blijft natuurlijk jouw persoonlijke keuze.

Er zijn zelfs mensen die 4-5x per dag hun ondergoed verschonen, of de vreemde mensen die het maar 1x per maand of zelfs 1x per jaar verschonen. Daar wil je het liefste niet te dicht bij in de buurt komen.

 

Wanneer kun je het beste je ondergoed verschonen

Veel mensen verschonen hun ondergoed 2x per dag, vaak is dit s ‘ochtends  bij het opstaan en s ’avonds na het douchen. Dit gaat dan over de normale werkdagen, als je ook nog gaat sporten kan daar 1x extra ondergoed verschonen bijkomen. Na het sporten verschoon je namelijk graag je ondergoed, je hebt er in gezweet en daardoor zit het minder prettig en kan het gaan ruiken.

Veel mensen vinden het ook fijn om regelmatig van ondergoed te wisselen omdat dit fijner zit, schoon ondergoed voelt gewoon lekker fris.

Veel ondergoed voelt na het wassen ook fijner aan, dit is vooral bij veel natuurlijke materialen. Dit komt doordat bijvoorbeeld katoen of andere natuurlijke materialen na het wassen weer beter in model komen en hun comfortabele pasvorm terugkrijgen. Na het dragen van een onderbroek verliezen ze hun bedoelde pasvorm na een tijdje, hierdoor zitten ze vaak minder prettig na een dag dragen. Daardoor zit een boxershort na een dag vaak minder mooi aangesloten bij de benen en gaan ze een beetje lubberen.

 

Hygiëne

Het zal voor de meeste mensen vreemd klinken, maar alleen vanuit het oogpunt hygiëne is het niet nodig om elke dag uw ondergoed te wisselen. De bacteriën die na enkele uren in je ondergoed zitten zijn dezelfde bacteriën die toch al op jouw huid zitten. Alleen wat wel een probleem is, deze bacteriën gaan na enkele uren ruiken, dit is wat je ruikt als iemand zich niet met regelmaat verschoond of wast. Nu is het niet altijd zo dat iemand die ruikt zich niet goed verzorgt, omdat er ook mensen zijn die sneller ruiken. Maar in de meeste gevallen helpt het al door vaker je ondergoed en kleding te verschonen.

Wat wel onhygiënisch is, dat iedereen aan het einde van de dag wel een klein beetje ontlasting in hun ondergoed heeft zitten. Daarom moet je toch elke dag je ondergoed verschonen. Bij het laten van ieder scheetje heb je al last van een klein beetje ontlasting die vrij komt, hierdoor stinken je scheetjes ook. (klinkt vies he, maar het is gewoon heel normaal).

Ons advies voor het verschonen van je ondergoed

Verschoon je ondergoed s ’morgens, s ’avonds en na het sporten. Dan voelt voor jezelf frisser en dus fijner en de mensen om je heen kunnen dit ook zeker wel waarderen.

De mensen die je al ruikt voordat je ze ziet, dat zijn de mensen die hun ondergoed maar 1x per jaar verschonen.

Succes ermee, verschoon je ondergoed regelmatig. Zo ben jij zeker niet degene die altijd stinkt.

Groetjess Sliponline

[blog-products-9]

Reacties
P A M van Lent
29 Sep 2023
ik heb wel eens dagen dat ik vier of vijf keren per dag dat er ontlasting in mijn onderbroek zit, als ik dan loperamide gebruik dan gaat het wel maar het is een ellende elke dag
Quirinus X. Heim
4 Sep 2023
Indische mensen wassen zich te allen tijde met water dus een klein beetje ontlasting no way.... and never.<br />
Gewoon iets dat je van kleins af aan meekrijgt tijdens je opvoeding. Daarna nog een keer met een vochtig doekje et voila....
Isabelle
30 Dec 2020
Ik ben er wel mee eens! Ik vind dat je zoiezo je ondergoed 1x minimaaal per dag
Laat een reactie achter