SlipOnline - Hoe verberg je jouw bh bandjes? Wij hebben de perfecte lifehacks voor je - Sliponline Daisycon Affiliate Marketing
  • Lorem ipsum

Hoe verberg je jouw bh bandjes? Wij hebben de perfecte lifehacks voor je

21 Dec 2021
door Melanie

De feestdagen staan voor de deur, en wij willen er daarom dan ook piek fijn uitzien! Tijdens de kerst of met oud en nieuw (of überhaupt tijdens een leuke gelegenheid) heb je wel eens een jurkje/top of shirtje wat je aan wilt doen waarvan als je het aan hebt net die irritante bh bandjes ziet. Dit kan als je een off shoulder jurkje/blouse of topje aan hebt maar ook als het kledingstuk wat lager uitgesneden is. Wat nu? Hoe verberg je die bandjes? 

 

Hoe tover je die bandjes weg bij een Strapples shirt? 

Wij hebben de ideale tip voor je.. De simpele oplossing om je behabandjes weg te werken bij een strapless shirt is door het bandje van je rechterschouder naar je linkerschouder te tillen en vice versa. Zo blijft je beha goed zitten en is er niemand die het ziet.

Voorbeeld filmpje klik hier! 

 

Wat te doen bij een halter top? 

Bij een haltertop heb je wel een beha nodig waarvan je de bandjes los kunt maken. Maak het bandjes aan de achterkant los en klik ze in elkaar. Stel de lengte goed af en doe het bandje achter je nek.

Voorbeeld filmpje klik hier! 

Bij spaghetti bandjes? 

Je kunt de bandjes natuurlijk onder je shirt stoppen, maar dan heb je twee vervelende bobbels vlak onder je oksels. Maak de bandjes aan de voorkant los en breng ze via je rug naar de voorkant. Maak ze daar vast en je strapless beha is gecreëerd.

Voorbeeld filmpje klik hier!

Bij een asymmetrische halslijn? 

Maak bij de kant waar je schouder bloot is het bandje los aan de achterkant. Zet het losse stuk vast bij het 'verstelstukje' van het andere bandje. Haal dat bandje over je schouder en doe het bandje dat nog vooraan zit achter je hoofd langs.

Voorbeeld filmpje klik hier! 

Bij een lage rug? 

Voor deze hack heb je een zogeheten low back bra converter nodig. Deze maak je vast aan een van de uiteindes van je beha, draai je om je middel en maak je vast aan de andere kant. Zo heb je je beha prachtig weggewerkt.

Voorbeeld filmpje klik hier!

Bij een racerback? 

Pak een klemmetje of een paperclip en maak je behabandjes wat ruimer. Doe de bandjes in het klemmetje en je zult zien dat ze een X vormen op je rug. Zo zitten ze handig verstopt achter je racerback top.

Voorbeeld filmpje klik hier! 

 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het weg toveren van je bh bandjes Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen en adviseren je graag.

Zelf een nieuwe bh shoppen om meteen zelf aan de slag te gaan? Ik heb hier een paar mooie suggesties voor je:

https://www.sliponline.nl/dorina-balconette-bh-strapless-michelle.html

https://www.sliponline.nl/dorina-bh-celine-beugel-bh.html

https://www.sliponline.nl/mey-bh-bi-stretch.html

https://www.sliponline.nl/dorina-bh-2-pack-met-beugel-rena.html

https://www.sliponline.nl/dorina-bh-met-beugel-rena-skin.html

Groetjes,

Melanie

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »