Hoe was je een bh? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Hoe was je een bh?

23 Sep 2021
door Melanie

Je krijgt geen minpunten bij je titel als huisvrouw of huisman van het jaar als je niet 1.2.3.. weet hoe je een bh moet wassen. Op deze pagina vind je tips en advies over hoe je, je bh’s het beste kunt wassen! Zodat jij precies weet hoe je een bh moet wassen zodat je er jaren van kunt genieten.

Handwas of wasmachine?

Het is het allerbeste om je bh’s met de hand te wassen. Dit is niet alleen beter voor je bh, maar ook voor jouw wasmachine. Door je bh’s met de hand te wassen behoud de bh o.a. zijn elasticiteit beter waardoor deze langer mee gaat en zijn pasvorm behoudt. Draag je voorgevormde bh’s? Dan adviseren wij sowieso om deze altijd met de hand te wassen.

Tips om je bh's met de hand te wassen:

  • Sorteer en was je bh's op kleur. 
  • Gebruik om te beginnen lauwwarm water en bij voorkeur wasmiddel voor de fijne was.
  • Laat je bh's een paar minuten kort weken in plaats van deze hardhandig schoon te wrijven. Let er wel op dat je, je bh niet al te lang laat weken (met name als je meerkleurige bh's wast).
  • Spoel de bh's daarna af met koud water zonder te wrijven.

Tips om je bh's in de wasmachine te wassen:

Mocht je minder tijd hebben en je bh's toch liever in de wasmachine wassen.

  • Doe je bh altijd in een speciaal waszakje, de haakjes van de bh maak je dicht om beschadigingen te voorkomen.
  • Sorteer en was je bh's ook in de wasmachine op kleur.
  • Hanteer de wasvoorschriften zoals vermeld op het label van je bh om je bh langer mooi te houden. Bh's mogen niet boven de 30 graden gewassen worden. 
  • Mocht je bh een accessoire hebben? Haal deze dan voor het wassen van je bh af indien dit mogelijk is. 

Hoe vaak moet ik mijn bh wassen?

Wij adviseren om je bh na 4x dragen te wassen. Mocht je meer transpireren als persoon dan raden wij aan om je bh eerder te wassen. Maar dat is natuurlijk een algemeen advies, sport je veel? Of zweet je veel? Dan raden we het aan om je bh vaker te wassen. Maar over het algemeen is het goed om je bh na ongeveer 4x dragen te wassen. Was je de bh veel vaker? Dan zal deze ook wat minder lag meegaan.

Hoe droog ik mijn bh?

Wring je bh nooit uit, dit kan ervoor zorgen dat de pasvorm anders wordt. Je kan het beste je bh op een droge handdoek leggen met de cups naar boven. Indien nodig druk je de cups terug in de juiste vorm. Een bh strijken? Nee, dat doen we ook niet! 

Hulp van Sliponline

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over hoe je een bh het beste kunt wassen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen en adviseren je graag.

Zelf een bh shoppen? Klik hier voor onze uitgebreide collectie. 

                           

 

Groetjes, Melanie

[blog-products-18]

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »