Ondergoed voor onder een turnpakje - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Ondergoed voor onder een turnpakje

27 Feb 2019
door Franca Jaspers

Ondergoed voor onder een turnpakje

Wat is nu het ideale ondergoed voor onder een turnpakje? Het blijft altijd lastig, want het moet niet te zien zijn onder het pakje en je moet er comfortabel in kunnen bewegen. Tijdens het turnen wil je geen last hebben van het ondergoed en er niet aan moeten denken. Hiervoor hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Ten eerste kun je het beste voor microfiber kiezen. Dit materiaal rekt veel meer mee dan katoen, wat zeker nodig is tijdens het turnen. Ook neemt microfiber geen vocht op, wat comfortabel is tijdens het sporten. Dit gaat namelijk vervelen en schuren. Ten tweede moet er gekozen worden voor een hoog opgesneden string of slip. Hierdoor zal het ondergoed niet te zien zijn onder het turnpakje.

Welk ondergoed is geschikt voor onder je turnpak?

Sliponline biedt voor meisjes twee opties:

  • Beeren microfiber meisjes string
  • Beeren microfiber meisjes slip

Deze zijn beide hoog opgesneden waardoor het zeker niet onder je turnpakje uitkomt. De string en het slipje zijn beide zeer geschikt, hierbij is het persoonlijke voorkeur voor welke u kiest. Het voordeel van de string is dat het nog minder aftekent onder het turnpakje.

Opties voor dames: 

De meeste dames kiezen voor een string voor onder hun turnpak. Let hierbij vooral op dat de string dunne randjes heeft zodat deze zo min mogelijk opvalt. Er zijn een aantal opties voor microfiber strings. Ten Cate heeft een hele mooie string met gelaserde randjes die je zeker niet ziet. Ook Avet heeft een mooie hoog opgesneden microfiber variant. Voor de voorbeelden zie de slips en strings voor onder je turnpakje aan de rechterkant.

Hopelijk ben je zo verder geholpen, en heb je nog vragen? Neem even contact met ons op.

Groetjes Sliponline

[blog-products-29]

Reacties
Helena
26 Jun 2022
Mijn dochter (10) heeft een Beeren string onder haar turnpakje . <br />
Je ziet het niet en een slipje vaak wel en bij wedstrijden is dat puntenaftrek . <br />
Helemaal top en het materiaal is super en heb er inmiddels meer besteld voor de kleine meid
Laat een reactie achter