Ondergoed voor onder je trouwjurk kiezen? - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Ondergoed voor onder je trouwjurk

16 Apr 2023
door Melanie

Als je op zoek bent naar ondergoed om te dragen onder je trouwjurk, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst moet het ondergoed comfortabel zijn en geen zichtbare lijnen of bulten veroorzaken onder je jurk. Ten tweede moet het ondergoed passen bij de stijl van je jurk en de gewenste look die je wilt creëren. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van ondergoed om te dragen onder je trouwjurk:

Kies het juiste type ondergoed

Het type ondergoed dat je kiest, hangt af van de stijl van je trouwjurk. Voor een strakke, nauwsluitende jurk kun je het beste kiezen voor naadloos ondergoed om zichtbare lijnen te voorkomen. Voor een trouwjurk met een lage rug of diepe halslijn kun je kiezen voor een bh met laag uitgesneden of een bh-clip om te voorkomen dat de bh zichtbaar is.

Kies de juiste kleur

Kies een kleur die past bij de kleur van je jurk. Wit, ivoor en champagne zijn populaire kleuren voor trouwjurken en er zijn bijpassende kleuren ondergoed beschikbaar. Zorg ervoor dat je ondergoed niet zichtbaar is onder je jurk.

Overweeg corrigerend ondergoed

Als je wilt dat je lichaam er strakker uitziet onder je trouwjurk, kun je overwegen om corrigerend ondergoed te dragen. Dit kan helpen om je buik, heupen en dijen er strakker uit te laten zien. Zorg ervoor dat je corrigerend ondergoed kiest dat comfortabel is en niet te strak zit.

Comfort is belangrijk

Het dragen van een trouwjurk kan lang duren en je wilt niet dat ongemakkelijk ondergoed je dag verpest. Zorg ervoor dat je ondergoed comfortabel is en goed past. Het is het beste om je ondergoed een paar keer te dragen voordat je gaat trouwen om er zeker van te zijn dat het comfortabel is en niet irriteert.

Kies de juiste maat

Het is belangrijk om de juiste maat ondergoed te kiezen om ervoor te zorgen dat het goed past en geen zichtbare lijnen of bulten veroorzaakt. Meet je taille en heupen en vergelijk ze met de maattabel van het ondergoedmerk dat je wilt kopen.

Met deze tips kun je het perfecte ondergoed vinden om te dragen onder je trouwjurk. Zorg ervoor dat je comfortabel en goed passend ondergoed kiest dat past bij de stijl van je jurk en de look die je wilt creëren.

Wil je meer weten over onze collectie ondergoed en of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar. 

Meteen shoppen? Hieronder deel ik een aantal leuke tips voor je, misschien zit er iets voor je bij. 

https://www.sliponline.nl/dames/slips-shorts/naadloos-ondergoed/

https://www.sliponline.nl/dames/corrigerend-ondergoed/

https://www.sliponline.nl/dames/onderrok-jurken/corrigerende-onderjurken/

https://www.sliponline.nl/dames/slips-shorts/naadloos-ondergoed/naadloze-tops/

Groetjes,

Melanie

[blog-products-15]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter