Ondergoed waar je niet in zweet - Sliponline
Laden...
  • Lorem ipsum

Ondergoed waar je niet in zweet

18 Jan 2023
door Melanie

Als je aan het sporten bent, wandelen of druk aan de poets thuis. Dit zijn allemaal momenten dat je wat meer zult transpireren. Gelukkig zijn er verschillende soorten ondergoed op de markt die speciaal zijn ontworpen om transpiratie te verminderen. Welke? Hier zijn enkele opties die je kunt overwegen:

  1. Neem ondergoed gemaakt van ademende materialen zoals katoen, linnen of bamboo. Deze materialen helpen om de luchtcirculatie te verbeteren en transpiratie beter af te voeren.
  2. Ondergoed met zachte, platte naden. Deze naden zijn minder waarschijnlijk om irritatie te veroorzaken en helpen bij het verminderen van transpiratie.
  3. Boxershorts of slips met een brede elastische band. Deze band kan ervoor zorgen dat het ondergoed niet te strak zit, waardoor transpiratie wordt verminderd.
  4. Synthetisch ondergoed. Synthetische materialen zoals polyester en nylon zijn vaak ademend en drogen snel, dus ze helpen transpiratie te verminderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en sommige materialen of technologieën beter werken dan andere. Het is dus aan te raden om verschillende opties qua ondergoed uit te proberen om te zien wat het beste werkt voor jou.

Wil je meer weten over onze collectie en of advies over de maat, pasvorm of kleur? Onze klantenservice is altijd bereikbaar. 

Meteen onze adviezen shoppen? Hieronder deel ik een aantal leuke tips voor je, misschien zit er iets voor je bij. 

https://www.sliponline.nl/avet-dames-short-microfiber-3844-103329609.html

https://www.sliponline.nl/bamboo-basics-2-pak-hipsters-iris-zwart.html

https://www.sliponline.nl/mey-heren-t-shirt-hybrid-anti-zweet-shirt.html

https://www.sliponline.nl/beeren-heren-hemd-kleur-m3000.html

https://www.sliponline.nl/ten-cate-secrets-dames-boxershort-katoen-32050.html

 

Groetjes,

Melanie

[blog-products-54]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter